ChinaBuye – безплатна доставка и евтини китайски стоки онлайн

Пазаруване

Китайски онлайн магазин - chinabuye

Тази страница остава за архива – след 7-ми ноември 2017г. ChinaBuye няма да работи повече. Вижте списъка ми с доверени онлайн магазини от Китай

Ето го и поредният китайски магазин с евтина стока и безплатна доставка до България и останалият свят. Дали е доверен този магазин? ChinaBuye.com има около 100 хиляди посетители ежедневно, а асортимента и разнообразието на предлаганите стоки е огромно.

Може да направите бърза разходка из сайта, за да се убедите в думите ми. Всякакви електронни джаджи, електроника, интересни идеи за подарък и забавление, дрехи и аксесоари за тях, китайски телефони и таблети. Споменавал съм и преди, относно последните два вида устройства, че ако сте малко по-информирани и сте огледали специализираните форуми, от Китай ще можете да си закупите телефон или таблет с доста добри и актуални параметри на уникална цена. ChinaBuye предлага последните модели на водещи производители на Android телефони като JIAYU, HUAWEI, LENOVO, THL, ZOPO, ZTE, ALCATEL…

Стоката се изпраща по няколко начина – безплатна доставка – обикновена пратка с въздушна поща, China  post, HonkKong Post и DHL. последните са най-скъпи, но и най-надеждни. Само можете да си прецените кой вид доставка ви е необходим според ситуацията. Безплатната доставка е всъщност за пакети до 2 килограма, но добрите хора от сайта ще ви улеснят и тук. Ако вашата поръчка надвишава определената тежест – ще се опитат да разделят пратката ви така, че да я получите в пакети под тази стойност. Това е един от вариантите и да прескочите евентуални занимавки с нашата митническа служба.

Цените в сайта са добри, можете да ги сравните с техни конкуренти. Лично успях да намеря неща, които ги нямаше по другите магазини. Ще ви спестя и обяснения, че регистрацията е много лесна и начина за плащане отново е PayPal.

 

Какво е вашето мнение за ChinaBuye, доволни ли сте? Можете да помогнете на други посетители с вашите коментари под статията.

chinabuye - безплатно пазаруване от Китай на ниски цени

Споделете, ако статията е била полезна

Коментари и мнения

3 Коментара за "ChinaBuye – безплатна доставка и евтини китайски стоки онлайн"

Сортирай по:   по-нови | по-стари | най-полезни
wpDiscuz