Cigabuy – магазин за електронни цигари от Китай

Пазаруване

Китайски онлайн магазин за електронни цигари, консумативи, аксесоари, ниска цена

Cigabuy е нов магазин за електронни цигари, течности и консумативи стартиран от TinyDeal. Cigabuy предлага огромно разнообразие на електронни цигари и течности за тях на изумително ниски цени.

С други думи – специализиран онлайн магазин за електронни цигари и аксесоари от Китай

Ако все още не сте сигурни дали искате да спрете нормалните тютюневи цигари, сега е момента да направите своя тест – просто няма да е нужно да вложите чак толкова много, за да пробвате чудото наречено електронна цигара.

Освен богато разнообразие на модели, тук ще намерите и резервни части за тези цигари – батерии, атомайзери, usb зарядни… Също разполагат и с доста аксесоари – кутийки, торбички за съхранение и връзки, за да ги губите по-трудно.

За предлаганите от тях течности не мога нищо да кажа, малко съм предпазлив и скептичен към състава им, но пък от друга страна и по нашите магазинчета за електронни цигари се предлагат течности произведени в Китай и то от наложени като качествени марки.

cigabuy - електронни цигари, консумативи, аксесоари, течности
Регистрацията в сайта е бърза и неангажираща. Попълвате само име, мейл адрес и парола. Стандартни необходими данни за всички китайски сайтове. Предлагат се 2 метода за плащане – PayPal и всички други най-популярни методи.

Напред към CigaBuy.com

Очаквайте и нови включвания при появата на кодове за намаление или друг интересни промоции. Ако имате въпроси относно пазаруването, доставката или мнение – използвайте формата за коментар под статията.

Споделете, ако статията е била полезна

Коментари и мнения

6 Коментара за "Cigabuy – магазин за електронни цигари от Китай"

Сортирай по:   по-нови | по-стари | най-полезни
wpDiscuz