Детски играчки от китайски онлайн магазини с безплатна доставка

Нека с тази статия да ви насоча към секциите на популярните китайски онлайн магазини за детски играчки и детски стоки. Артикулите за деца са едни от най-оборотните стоки, дали заради бързото израстване или пък заради непрестанната им нужда от нови и нови играчки… Вариантите са много, но е факт, че покупките за децата ни са едно основно перо в бюджета на семейството. Има богато разнообразие на детски стоки, някои от които са неприложими за нашите географски ширини, но пък и има някои доста добри попадения. Допълнителен бонус ще е, ако имате предварителни наблюдения за цените на някои от стоките в нашите магазини, за да знаете кога сте на сметка. За тези китайски онлайн магазини вече съм писал в отделни статии, в този материал ви насочвам към секциите им с детски стоки и играчки.

TinyDeal.com

tinydeal-detski
Тук е доста по-богато и разнообразно. Ето няколко категории, към които искам да ви насоча
Games & Puzzles – тук са всички занимателни игри, пъзели, тип Lego конструктори, модели за сглобяване, кубчета на Рубик и подобни математически главоблъсканици…
TinyDeal имат и много добра селекция от Spinning Toys – пумпали, beyblade, йо-йо, бакугани…
Бащите или просто офис зевзеци могат да хвърлят един поглед в секцията за Прашки и подобни уреди за стрелба. Ако едно време имахме такъв избор махленските войни и обикновените хулигански прояви щяха да имат други измерения, а спомените още по-трайни.
Играчките и пособията за бебета и прохождащи деца са отново с много богат избор – дрънкалки , залъгалки, чесалки за никнещи зъби и всевъзможни меки, шарени и писукащи играчки.

 

BangGood.com

banggood-detski

BangGood.com Нямат кой знае какъв избор от играчки, но пък имат огромен избор от радиоуправляеми модели. Каквото ви потрябва с дистанционно управление – хеликоптери, самолети, автомобили и резервни части за тях. Идеалният подарък, за да блеснете в парка или на излет. Имат много коментари и мнения за отделните артикули, а и доста потребители качват свои видеоклипове на покупките си. По този начин можете добре да се ориентирата какво купуивате и какви са му възможностите.
Разгледайте сами за какво става дума в RC Toys секцията им

 

GearBest.com

GearBest е сред най-популярните напоследък китайски онлайн магазини. Съответно и тяхната секция с играчки е доста добре заредена, като акцента и тук е върху радио моделите. Естествено ще намерите и екшън фигури, пъзели и конструктори, музикални инструменти и още куп други играчки. Не пропускайте да разгледате. Доставката е отново безплатна, освен за по-скъпичките играчки (RC моделите)

 

ChinaBuye.com

chinabuye-detski
Детски играчки в ChinaBuye.com, заради по-постната им селекция от стоки. Ще трябва да поотсеете малко предложенията им, но все ще се натъкнете на нещо интересно. Интересните неща тук са за по-малки деца.
Бебешки принадлежности, помощни средства – тук ще намерите някои доста практични неща, необходими ви при отглеждането. Средства за безопасност – например протектори за врати, шкафове и контакти.  Прохождане на деца – проходилки, наколенки. Различни видове сигнализатори – бебефони, аларма за пълен памперс, термометри…

За този магазин мога да ви предложа специалният купон за 5% отстъпка – 1levcom , използвайте го когато пристъпите към плащане

 

Кои са вашите предложения и от кой китайски онлайн магазин поръчвате?

Текущи промоции

tinydeal-rc-toys

промоция радио модели в TinyDeal

образователни играчки

Споделете, ако статията е била полезна

Вижте още...

Коментари и мнения

Коментирай това!

wpDiscuz