Дрехи и модни аксесоари от Китай с безплатна доставка – BangGood

Пазаруване

BangGood - евтини дрехи от китайски онлайн магазини

След като ви запознах с по-важните и доверени китайски магазини и се нагледахте на тонове с джаджи и други чудеса на индустрията, не знам дали обърнахте внимание на модната секцията в BangGood? Ако търсите евтини и качествени китайски дрехи онлайн – това трябва да е първата ви отправна точка. Сайта е надежден, убеждават ме множеството ми успешни поръчки от там. Цените на дрехите също са примамливи и често правят големи намаления или се появяват купони за отстъпки.

Мъжка мода – дрехи и аксесоари

Имат голямо разнообразие на мъжки дрехи. Нарочно започвам с това, защото в сравнение със секцията за дамска мода предното изречение губи смисъл. Та тук може да откриете какви ли не модели, които са актуални в момента или тепърва се налагат като модни тенденции, също така и по-класически модели дрехи. Якета и сака, ризи и тениски, панталони, обувки, шапки и слънчеви очила… Струва си да се разгледа.

Дамска мода – дрехи и аксесоари

Ето тук става вече страшно. BangGood разполагат в абсолютно всичко, което ви е необходимо, за да напълните една огромна пазарска количка и после с болки в сърцето да ви се налага да вадите от нея, за да се вместите в бюджета си. Zanzea и BG-impression са марките, които лансира сайта като собствени – предполага се да са с по-добро качество и цена. Номерацията на дрехите в огромна степен отговаря на написаното, а качеството на материята е много добро за цената си. В голяма степен артикулите разполагат с подробно описание на модела, материалите и размерите. Освен, че имат много дрехи и винаги има на какво да се спрете, обърнете внимание и на аксесоарите – огромно количество с пръстени, обеци, колиета и неща, за които си нямам никаква представа за какво служат. Отскоро започват да лансират и марката Relleciga – качествени бански и облекло за плаж.

Детски и бебешки дрехи, обувки и необходими неща за отглеждането на деца

Тази секция е сложена на малко странно място в сайта – под категория на Home & Garden, но пък за сметка на това разполагат с огромен избор на китайски дрехи за деца и бебета, обувки и ‘буйки’,  пелени и бебешки бодита. Оборудване и нещица, които са ви от първа необходимост при отглеждането на децата. Също така има и дрешки за по-големите (предимно за момичета). Всичко това е с безплатна доставка до България.

…и като бонус – секцията Красота  , както и огромната селекция от детски и бебешки дрехи и

Тук е всичко, което ви интересува когато търсите в Google – китайски стоки за грим, маникюр, педикюр онлайн с безплатна доставка. Грижа за кожата и косата, татуировки и боди арт.

Да обобщим: BangGood – евтини китайски дрехи и аксесоари с безплатна доставка до България. Пратките пристигат в рамките на 2-3 седмици и грижливо опаковани. Не ми се е случвало към момента да ми се загуби пакет или да получа нещо дефектно, но ако нещо такова се получи – със съпорта им се говори много добре и вярвам, че ще се стигне до положително решение на всяка ситуация.

Мислех да се впусна в подробности с тази статия, но май е по-добре да разгледате.

Към Сайта Още за banggood.com | Купони за отстъпка | 10$ отстъпка в BangGood!

Ако не ви е достатъчно това – разгледайте списъка ми с китайски онлайн магазини за дрехи

 

Споделете, ако статията е била полезна

Коментари и мнения

10 Коментара за "Дрехи и модни аксесоари от Китай с безплатна доставка – BangGood"

Сортирай по:   по-нови | по-стари | най-полезни
wpDiscuz