PandaWill – китайски онлайн магазин с безплатна доставка

Пазаруване

pandawill - китайски онлайн магазин с безплатна доставкаРедакция 2017г. : Оставям тази статия за архивите. Не съм сигурен доколко работи този онлайн магазин към момента.
За избор на надежден онлайн магазин, разгледайте тази статия: Списък с доверени китайски онлайн магазини с безплатна доставка

 

Въпреки че съм го споменавал в предишни статии, до този момент на съм писал по-детайлно ревю на този магазин. PandaWill.com е един от китайските онлайн сайтове с безплатна доставка до България, на които може да се има доверие.  Както и всички останали Интернет търговци от Азия и Панда-та се стараят да имат огромно разнообразие на стоки, при това на много ниски цени. Този магазин е един от предпочитаните, ако търсите нов китайски телефон или таблет, но също така е подходящ и за дрехи, детски играчки или пък странни джаджи и свежи идеи за подарък.

 

Регистрация в PandaWill

pandawill регистрация

Протича бързо и лесно. Избирате от горе/вдясно My Account, на следващата страница под New Costumers натискате бутона Create an Account и всичко необходимо е име, парола и мейл адрес за регистрацията, като мейл адреса ще използвате и като потребителско име за вход.

Пазаруване от PandaWill

И тук няма какво да ви затрудни. Всичко се случва с бутона Add to Cart или Buy Now. Ако вече сте пазарували онлайн, стъпките са стандартни и за този магазин. След като си съберете необходимите стоки, отивате на бутон Cart (горе/вдясно) и следвате стъпките за поръчка.
Добавяте купон за отстъпка (discount codes), ако имате такъв. Вижте страницата ни с кодове за намаление в Pandawill, за да получите и допълнително намаление от цената

Плащане в PandaWill

Плащането се случва основно с  Paypal, но също така можете да платите и с Western Union, MoneyGram, банков странсфер, кредитна карта, Moneybookers, Webmoney. Все пак ви съветвам да изберете PayPal, като най-сигурен и удобен начин.

Доставка от PandaWill

Безплатната доставка на стоки за цял свят е един от феномените на китайската онлайн търговия. PandaWill също предлага такава доставка. Ако все пак искате нещата да се случат по-бързо – можете да изберете и друг, по-скъп, метод на доставка от нормалните 14-30 дни. От друга страна – чакането на изгодната сделка да пристигне си е част от тръпката. Възможностите за доставка са следните: Hong Kong Post, Singapore post, HK Fedex, HK DHL, EMS, China Post.

pandawill- Мнения и коментари

Дайте Вашето мнение за Pandawill или имате въпроси относно пазаруването – направете го с коментар под статията, за да сте полезни и на други потребители.

Списък с доверените китайски онлайн магазини
Смартфони от Китай

 

 

Споделете, ако статията е била полезна

Коментари и мнения

2 Коментара за "PandaWill – китайски онлайн магазин с безплатна доставка"

Сортирай по:   по-нови | по-стари | най-полезни
wpDiscuz