Пазаруване от BangGood. Онлайн магазин с безплатна доставка до България

Пазаруване

banggood - пазаруване, купони за намаление, мненияBangGood е китайски сайт с безплатна доставка до България и отново – богат избор на различни видове китайски стоки. Евтини джаджи, радиоуправляеми модели и части за тях, стоки за автомобилисти и мотоциклетисти, китайски таблети, телефони и аксесоари за тях, дрехи, стоки за бита, домашни потреби, инструменти, интимни артикули… лудница.
Правят впечатление ниските цени на продуктите, което е решаващо за нас. От работата си с тях до момента съм приятно впечатлен от съпорта им и отношението.
Безплатната доставка е в рамките на нормалното за китайски сайт с безплатна доставка – около 20 дни, като има вариант да си доплатите за по-бърза доставка, а за поръчка над 25$ получавате тракинг номер, за да следите къде се намира пакета ви.
При положение, че поръчката ви е на по-малка стойност от 25$ , а държите да знаете къде се намира тя във всеки един момент – избираме вариант на доставка Air Parcel Register – US$1.70

Как става разплащането в BangGood?

Единственият и препоръчителен метод е PayPal. Ако все още нямате акаунт в PayPal, необходими са ви около 4-5 дни покрай верификацията на картата ви. Ето кратко ръководство

редакция 11.02.2014 – Нов метод за плащане е добавен. Вече можете да плащате в сайта директно с кредитна или дебитна карта 


banggood промо кодСлед като сте събрали всички необходими покупки в шопинг количката, въвеждаме си кода за отстъпка (ако имаме такъв) и след като е отчетено намалението, натискаме бутона Check out with PAYPAL. На следващият екран въвеждаме паролата и потребителското си име за PayPal акаунта си. След това избираме адрес, на който да бъде доставена пратката.
Имайте предвид, че ако настоящият ви адрес е различен от този, който сте добавили в ПейПал и е актуален само за добавената там карта, вие можете да добавите и друг адрес, където ще ви е по-удобно. Това става точно на следващата стъпка, след като сте си въвели паролата и потребителското име/мейл.
Оглеждаме за последно подробностите около плащането и адреса, натискаме бутона за потвърждение и следващата страница ни води обратно в сайта. Това е!
След като поръчката ви е готова и изпратена, обикновено получавате мейл за това от сайта.

Отстъпки и прoмоции в BangGood

Почти постоянно има активни кодове за проценти намаление, можете да проверявате и моята страница с намаления за BangGood или ако ще се регистрирате и пазарувате от сайта за първи път, то задължитело прочетете тази статия , за да разберете как можете да получите ваучер за 10$ намаление при първа покупка.

към сайта:
banggood.com - китайски стоки онлайн

Какво е вашето мнение за този сайт?  Пазарували ли сте от там?

разпродажба на всички категории стоки

голяма разпродажба – посетете промо страницата, за да вземете промо-код за съответната категория продукти

Споделете, ако статията е била полезна

Коментари и мнения

9 Коментара за "Пазаруване от BangGood. Онлайн магазин с безплатна доставка до България"

Сортирай по:   по-нови | по-стари | най-полезни
wpDiscuz