Печелете пари от сайта си с Text-Link-Ads

SEO

Text-Link-Ads е още един вариант за монетаризиране на сайта ви. Системата представлява рекламен маркет, където собственици на малки и средни сайтове могат да печелят от тях като поставят в тях текстови реклами. Казвам малки и средни сайтове, защото не е необходимо да минават през сайта ви 100 000 души дневно, за да се получите няколко клика на AdSense рекламите си, например, а тук ви се плаща за самото присъствие на текстова реклама в сайта ви.

Удобното на   е, че имат готови добавки за най-разпространените CMS платформи (WordPress, Drupal, Joomla…) и без проблем ще добавите кода в страниците си.

Добавянето става лесно, следвайки стъпките и щом администратор на одобри сайта ви започвате да чакате първите си рекламодатели. Ще ви успокоя, че това е една от най-големите в световен мащаб платформи за продажба и купуване на линкове  и чакането няма да е дълго.

Да, също така можете и да купувате линкове тук, което допълнително да повиши авторитета на сайта ви в търсачките и съответно посещенията от там.

Разплащането?

Чек – това е тромава процедура, при която ще оставите и солидна комисионна на някоя банка, затова Ви препопръчвам другият вариант – PayPal – бързо и лесно.

Успех!

Споделете, ако статията е била полезна

Коментари и мнения

8 Коментара за "Печелете пари от сайта си с Text-Link-Ads"

Сортирай по:   по-нови | по-стари | най-полезни
wpDiscuz