Phoenix – алтернатива на Photoshop ? Онлайн графичен редактор

phoenix free online alternative adobe photoshop cs4 cs3

Вече сигурно сте попадали на онлайн апликации, които могат да заменят Adobe Photoshop (видяхте ли колко струва пакета на CS4 ? ), сега искам и аз да представя едно онлайн приложение – Phoenix , на компанията Aviary.
a.viary.com/tools/phoenix
Графичен редактор, в който може да намерите някои ключови свойства и функции на Adobe Photoshop – layers, blending modes, инструменти за селекция, levels, hue & saturation, филтри… малко разхвърляно ви поднасям екстрите.
Още нещо, което може да Ви се стори интересно, може да обработвате изображения, както качени от своя компютър, така и качено на адрес в интернет и сайтове като Flickr, Facebook, Picasa.
Сайта разполага и с приятна селекция от полезни уроци, които биха ви свършили работа и при работа с приложения като Photoshop и Gimp.
42 урока за Phoenix

Ето и кратко видео за онагледяване

реклама

Амарт Дизайн - уеб и дизайн, предпечат и печат, реклама в ПловдивAmart Designпрофесионално редактиране на снимки, подготовка на снимки за предпечат и интернет. Отстъпки за интернет магазини.

Споделете, ако статията е била полезна

Вижте още...

  • Още три онлайн Photoshop алтернативиОще три онлайн Photoshop алтернативи  Заглавието е малко подвеждащо, тези три онлайн апликации не са истински алтернативи на Adobe Photoshop. Става дума за още два сайта, които биха ви свършили добра работа ако искате да […]
  • Как да направим Photoshop Action и защоКак да направим Photoshop Action и защо Какво е Photoshop Action ? Накратко - запис на ред от команди, които използваме в Adobe Photoshop, за да получим даден ефект. Веднага можем да съзрем нуждата от екшъните при обработка на […]
  • Photoshop Photo FramePhotoshop Photo Frame Следващото ни предложение е тази яка фото рамка за вманиачени дизайнери.   Photoshop Photo Frame е с дизайн  наподобяващ прозореца във Adobe Photoshop под Mac OSX.  Дори и когато […]

Коментари и мнения

Коментирай това!

wpDiscuz