TinyDeal – бързо, евтино и изгодно пазаруване

Daily Links

tinydeal изгодно пазаруване от китай с безплатна доставкаПодлудихте ли вече пощальонките с нескончаемите малки пакети от Китай? Факт е, че сайтовете с т.нар. „китайски стоки“ или „онлайн магазини за 1лев“ базирани в Азия са изгодни, евтини и най-вече имат безплатна доставка до цял свят. Единственото, което ви е нужно е PayPal акаунт. Когато говорим за изгодно пазаруване от азиатски сайтове не мога да не спомена www.TinyDeal.com . Този онлайн магазин ме спечели с добрите си цени, богато разноообразие от продукти и най-вече бързата си доставка. До този момент не бях получавал пратка за 1 седмица!
Това се дължи на факта, че хората са си спретнали склад в UK и изпращат стоките за европейските си клиенти от там.  Няма го и чакането от рода на 30-40 дни за поръчка.

Продава се широк спектър от стоки от мобилни телефони, резервни части за техника, стоки за бита и всевъзможни джаджи… Стоките са добре и грижливо опаковани, за да не стане гаф докато пристигнат до вас

Електронна цигара с USB зарядноКато пример мога да дам електронна цигара, която си закупих от там, за да боря забраната за тютюнопушенето на обществени места. Цена от $3.22 в комплект с 10 филтъра си е много добра сделка. До колко е полезна и до колко ще ми върши работа ще си проличи, но пък за този си опит не се набутвам много, може да поогледате за цени по нашенските магазини на този артикул.

След като позяпате малко из страниците на сайта, неминуемо в бъдеще ще ви прави впечатление, когато разглеждате български сайтове за групово пазаруване, че продават артикули, които сте видели тук. Тогава „умопомрачителните“ им намаления често ще изглеждат смешно.

Също така, мога да ви препоръчам и много богатата селекция от евтини китайски телефони – Java, Android, Touch screen телефони с 2 SIM карти, старомодни телефони и маркови такива.

Както при всички други китайски сайтове с безплатна доставка до България, така и при tinydeal съществува възможност някоя от пратките да се забави много. Не се колебайте да се свържете веднага със съпорта им, ако се притеснявате от нещо.

tinydeal.com промо кодовеС други думи – налазвай народе! www.TinyDeal.com е насреща

 

 Кодове за отстъпка в TinyDeal – на тази страница ще намерите актуални кодове за намаление в TinyDeal, актуални отстъпки

Имате въпроси относно пазаруването в TinyDeal – използвайте формата за коментар под статията.

Споделете, ако статията е била полезна

Коментари и мнения

22 Коментара за "TinyDeal – бързо, евтино и изгодно пазаруване"

Сортирай по:   по-нови | по-стари | най-полезни
wpDiscuz