TinyDeal отвори склад в Германия. Добри новини за българските им потребители

tinydeal - склад в европа, бърза доставка без ДДС и Мито

Нов склад на TinyDeal в Германия. Доставките сега могат да идват значително по-бързо и най-важното – купувате от страна в ЕС, което означава и че не дължите мито или да заплащате допълнително ДДС при получаване. Така ще избегнете и занимавката по митническите гишета.

Българските клиенти могат да се възползват от безплатна доставка в рамките на 3 до 5 дни

Складът в Германия доставя също и до Германия, Словакия, Белгия, Люксембург, Холандия, Унгария, Австрия, Словения, Испания, Полша, Дания, Великобритания, Италия, Ирландия, Франция, Латвия, Литва, Финландия, Швеция, Португалия, Естония, Гърция, Румъния.

Към момента можете да избирате сред хитови модели смартфони и таблети, но от TinyDeal обещават разнообразието да става все по-голямо.

Към страницата на склад Германия в TinyDeal 

Споделете, ако статията е била полезна

Вижте още...

Коментари и мнения

2 Коментара за "TinyDeal отвори склад в Германия. Добри новини за българските им потребители"

Сортирай по:   по-нови | по-стари | най-полезни
Румен

Разочарован съм от този сайт .Парите от картата са преведени и вече 9 дни нямам отговор кога ще бъде пратен продукта.

Mitka Nikova

Здравейте!Живея в UK и направих поръчка от този уебсайт.На следващия ден ми изпратиха имейл да направя снимка на последните 4цифри и името си на банковата ми карта.В противен случай след три дни ми анулират поръчката.Снимка на банковата карта никога.Не мога нито да вляза в пррофила си,нито да проследя тракинга.А те са изтеглили нужната сума за покупката.Не им се доверявайте!

wpDiscuz