Уреди за икономия на ток – Intelligent Electricity Savers


…или как да намалим сметката за ток с до 35% и дори 40%?

Най-новите технологии за пестене на електроенергия!
Подходящ за къщи, апартаменти, магазини, ресторанти, офиси, малки фабрики и др.
Не е необходима допълнителна инсталация или настройки , просто се включва в контакт. Спестяването се усеща веднага, а не след години.

Тези Intelligent Energy Saver (интелигентни устройства за пестене на енергия), също познати като Electricity Saving Box ,

Произведени по възможно най-високи технологични и качествени стандарти.

Интелигентните уреди за пестене на енергия могат да бъдат използвани навсякъде , където електричеството е със следните параметри 110 до 130 Волта AC или 220 до 240 Волта AC, 50-60Hz.

Това твърдят множество сайтове и продават въпросните устройства. Дали може да се вярва на подобни неща ? Изпробвал ли го е някой ?

Ето няколко линка от където бихте могли да закупите Intelligent Electricity Savers :

Давам ви препратки към китайски сайтове с безплатна доставка до България, които предлагат и тези продукти

Power Saving Electricity Energy Saver Box EU Plug (Silver)

18KW Power Saver Save Electricity Energy 35% Less Money EU

Intelligent Electricity Savers - уред за икономия на ток

18KW Electricity Utility Energy Power Saver Bills Cost Reduction Device 90V~250V

18KW Electricity Digital Energy 35% Power Saver EU Standard Plug Bill Cost Reduction

Само ще уточня, че не съм убеден, че това нещо би могло да намали сметката ви за ток, просто ви препоръчвам от къде да си закупите такова на много добра цена. Така и така сте на тази страница, явно търсите мнение или място от където да си закупите Уред за икономия на ток  (Intelligent Electricity Saver)

 

Ето и един български представител, от където можете да поръчате подобен уред

www.TehnoMag.net

Уреди за икономия на ток - Intelligent Electricity SaversУстройството използва съвсем нова технология за мониторинг и управление на фактора „мощност“ в работата на електроуредите. Оптимизират се напрежението и големината на тока в електрическата мрежа, което води до намаляване на активната мощност, консумирана от Вашите електроуреди, без това да се отразява негативно върху нормалната им работа. Напротив, удължава живота на уредите. Базира се на стабилизиране на захранващото напрежение чрез акумулиране на енергия за период до 10 секунди, осигурявайки електрически товар с постоянно напрежение чрез премахване на моментните пикове на пренапрежение или на моментните спадове в електроподаването, нормално появяващи се в електрическата мрежа.
Устройството намалява реактивната мощност, която електроуредите обикновено консумират от електрическата мрежа. Това се постига чрез натрупване на реактивна мощност в специално проектирани кондензатори, и връщане на тази мощност по веригата към електроуредите в определени моменти, избрани чрез системата за мониторинг на мрежата.
Индуктивните консуматори (електрически мотори, трансформатори и др.) консумират реактивна енергия, докато капацитивните консуматори произвеждат реактивна енергия. На практика с използването на устройството се елиминира консумацията на реактивна мощност от мрежата, а такава се доставя от кондензаторите в самото устройство.
Крайният ефект от работата на устройството е икономия на електричество и осигуряване на по-дълъг живот на Вашите електроуреди.

реклама в тази публикация - свържете се с нас!

Споделете, ако статията е била полезна

Вижте още...

Коментари и мнения

13 Коментара за "Уреди за икономия на ток – Intelligent Electricity Savers"

Сортирай по:   по-нови | по-стари | най-полезни
veni

Заинтригувахте ме с тази публикация но дайте повече информация за тези уреди надеждни ли са как се използват ,кой ги произвежда и не на последно място колко струват.

Anonymous

Данчо да се жени? … Да бе, да! 😉

miro

интересува ме цената и на кои уреди по то4но деиства на тези с нагревател или на тези с копресорите

Павел

Е тва е то. . . На народа му обещай лесна печалба и ще повярва, че от батерия за джобно фенерче ще генерира електроенергия, която да продава.

Батко

Абсолютна измама. Казва ви го дипломиран инженер. Ако не вярвате, проверете дискусията в този форум:
http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1125316.html

stefan

аз съм един от прецаканите с този уред купих го точно преди месец пробвах го този модел които съм пратил сайт и какво се оказа че уреда за икономия на ток е просто набутване с 65 лева даже харчи енергия повече надува ви сметките хора не се лъжете не давайте излишните 65 лева не знам дали има някакви власти да ги проверят как лъжат хората просто желаех да ви кажа да не се наблъсквате ас вече го проверих приятно изкарване на Коледа и Нова година

ето и сайта www. x10ltd. com/ies.php

petio

Това не пести енергия, само филтрирате някои шипове, нарушения или колебания в електрическата мрежа. Принципът на тези устройства е съвременни филтриращи електролитни кондензатори, за да я направи по-привлекателна за свързване на три часа диоди. Потреблението на дома е в Kwa и кондензатор актове в фактора на мощността и усилвател (Amp), където е намаляването на потреблението? ако това се стабилизира много ампераж, потреблението ще остане на „Х“ Kwa. Измама.–-това намерих като коментар на една реклама (не българска )на такав уред това е от гугълпреводача явно го е писал някои който разбира за какво става въпрос.ако някой може нека го напише на народен език за да го разберат и обикновенните хора които нямат инженерно образование

az

Ами предпазва мрежата от пикове на тока, не съм специалист също 🙂 В общи линии не върши кой знае каква работа, дори никаква. Подобни предпазители има във всички актуални електроуреди, от чието потребление уж трябва да спестим с това.

gwapoto

Az go kupih ot e-bay za 4USD i 3 meseca pored smetkite mi sa 40 lv pri polojenie che oktomvri i noemvri se puske klimatik i konvertor (noshtno vreme) boilera ne spira a furnata 2-3 pati sedmichno,kotlon i t.n.Nishto ne gubia,proba greshka no zasega bez oplakvania.

Здравейте ,честита и весела коледа,току щто ролучих уреда Electricity-saving box ,уред за пестене на енегия,включих го вече във контакта и щте изчакам един месец и ще ви напиша коментар.

И аз не съм убеден в качеството на тая китайска „джаджа“,но виждам,че има доста просветени в сайта и желая да попитам.Защо на това нещо понякога му светят и двата зелени индикатора,а някога само единия ? Какво означава това ?… ще се надявам на някакъв отговор.

kunco kuncev

купих 2бр от уреда и ги поставих в жилището на 31.декември – имах седмица до засичане на консумацията, а сметката която получих на 06.януари не беше никак малка = 450лв!!! / а предишната сметка, без уреда беше 270лв./ и за мен този уред не работи – даже оставам с усещането че „с негова помощ“ консумацията е по-голяма – вижда се и от драстичната разлика в сметките !!! не знам как да ги върна двата уреда, на кутиите им няма никакъв адрес – сега виждам и това също е причина да смятам, че е измама !!! препоръка за всеки – не го купувайте !!!

wpDiscuz