Уреди за икономия на ток – Intelligent Electricity Savers

Джаджи


…или как да намалим сметката за ток с до 35% и дори 40%?

Най-новите технологии за пестене на електроенергия!
Подходящ за къщи, апартаменти, магазини, ресторанти, офиси, малки фабрики и др.
Не е необходима допълнителна инсталация или настройки , просто се включва в контакт. Спестяването се усеща веднага, а не след години.

Тези Intelligent Energy Saver (интелигентни устройства за пестене на енергия), също познати като Electricity Saving Box ,

Произведени по възможно най-високи технологични и качествени стандарти.

Интелигентните уреди за пестене на енергия могат да бъдат използвани навсякъде , където електричеството е със следните параметри 110 до 130 Волта AC или 220 до 240 Волта AC, 50-60Hz.

Това твърдят множество сайтове и продават въпросните устройства. Дали може да се вярва на подобни неща ? Изпробвал ли го е някой ?

Ето няколко линка от където бихте могли да закупите Intelligent Electricity Savers :

Давам ви препратки към китайски сайтове с безплатна доставка до България, които предлагат и тези продукти

Power Saving Electricity Energy Saver Box EU Plug (Silver)

18KW Power Saver Save Electricity Energy 35% Less Money EU

Intelligent Electricity Savers - уред за икономия на ток

18KW Electricity Utility Energy Power Saver Bills Cost Reduction Device 90V~250V

18KW Electricity Digital Energy 35% Power Saver EU Standard Plug Bill Cost Reduction

Само ще уточня, че не съм убеден, че това нещо би могло да намали сметката ви за ток, просто ви препоръчвам от къде да си закупите такова на много добра цена. Така и така сте на тази страница, явно търсите мнение или място от където да си закупите Уред за икономия на ток  (Intelligent Electricity Saver)

 

Ето и един български представител, от където можете да поръчате подобен уред

www.TehnoMag.net

Уреди за икономия на ток - Intelligent Electricity SaversУстройството използва съвсем нова технология за мониторинг и управление на фактора „мощност“ в работата на електроуредите. Оптимизират се напрежението и големината на тока в електрическата мрежа, което води до намаляване на активната мощност, консумирана от Вашите електроуреди, без това да се отразява негативно върху нормалната им работа. Напротив, удължава живота на уредите. Базира се на стабилизиране на захранващото напрежение чрез акумулиране на енергия за период до 10 секунди, осигурявайки електрически товар с постоянно напрежение чрез премахване на моментните пикове на пренапрежение или на моментните спадове в електроподаването, нормално появяващи се в електрическата мрежа.
Устройството намалява реактивната мощност, която електроуредите обикновено консумират от електрическата мрежа. Това се постига чрез натрупване на реактивна мощност в специално проектирани кондензатори, и връщане на тази мощност по веригата към електроуредите в определени моменти, избрани чрез системата за мониторинг на мрежата.
Индуктивните консуматори (електрически мотори, трансформатори и др.) консумират реактивна енергия, докато капацитивните консуматори произвеждат реактивна енергия. На практика с използването на устройството се елиминира консумацията на реактивна мощност от мрежата, а такава се доставя от кондензаторите в самото устройство.
Крайният ефект от работата на устройството е икономия на електричество и осигуряване на по-дълъг живот на Вашите електроуреди.

реклама в тази публикация - свържете се с нас!

Споделете, ако статията е била полезна

Коментари и мнения

13 Коментара за "Уреди за икономия на ток – Intelligent Electricity Savers"

Сортирай по:   по-нови | по-стари | най-полезни
wpDiscuz