Android смарт ТВ бокс устройства оптимизирани за работа с Kodi. Предложения и цени

Джаджи

Днес ще говорим за това как да превърнем един обикновен LCD/LED TV в Smart TV. Сигурно сте се убедили, че закупуването на Смарт телевизор към момента си е чиста загуба на пари. За жалост все по-малко модели нови телевизори, особено тези с голям диагонал на екрана, се предлагат без да са “умни”.  Но защо да не пробвате с някое от  Android мини компютърчетата, ставащи все по-актуални с поддръжка на хардуерно декодиране на HD-видео и да се насладите на любимите си филми, да сваляте торенти, да използвате онлайн услуги, както и  да играете игри.

Когато говорим за Android смарт ТВ Бокс устройства, не можем да минем и без да споменем Kodi медия център (преди XBMC). В отделна статия вече ви запознах най-общо с достойнствата на тази апликация и ако сте се убедили, че тази комбинация ви води към допълнително мултимедийно забавление у дома или в офиса, то е редно да потърсим устройства, които са оптимизирани за работа с Kodi. Все по-голяма част от тези умни кутийки, които се предлагат на доста ниски цени в китайските онлайн магазини, идват с фабрично инсталиран Kodi.

редакция 2019г.
Обърнете внимание на датата на публикуване. Много от тези модели може да не се предлагат вече. Вижте всички публикации за смарт ТВ бокс в сайта или директно пристъпете към секцията с ТВ бокс устройства на GearBest

Ето няколко популярни модели, които се предлагат в GearBest и са с добри и изгодни конфигурации:

Beelink X2 TV Box

Beelink X2 TV Box

Едно от най-достъпните ТВ Бокс устройства, Beelink X2 има възможност да възпроизвежда 4К видео , операционна система Android 4.4,  H3 четири ядрен процесор с 1GB RAM и 8GB хранилище, WiFi, LAN, HDMI. Идва с предварително инсталиран Kodi медия център. Бюджетно устройство, което е идеално за ентусиасти, желаещи да изпробват тази екстра към телевизора си. Изберете опцията EU plug, за да го получите със захранващ адаптер, който е подходящ за нашите ширини.

цена в GearBest: $30.38

 

Beelink i68 TV Box

Beelink i68 TV Box

Beelink i68 TV Box разполага с операционна система Android 5.1, RK3368 осем ядрен процесор, 2GB RAM и 8GB ROM, H.265 декодинг, KODI (XBMC) предварително инсталиран, Bluetooth 4.0, HDMI. Доста по-добре подготвен от Beelink X2, с тези параметри ще вървят чудесно както HD филми, така и Android игрите от Google Play.

Цена в GearBest – $75.37

 

Chiptrip MXV S805 TV Box

Chiptrip MXV S805 TV Box

Chiptrip MXV S805 е друг непретенциозен TV Box, но на доста ниска цена. Отново идва с предварително инсталиран Kodi медия център.

Операционна система Android 4.4, Amlogic S805 четири ядрен процесор, поддържа 1080P резолюция, 1GB RAM и 8GB ROM.

Chiptrip MXV S805 смарт ТВ бокс, която не само може да чете флашка, външен хард диск, TF карта, поддържа HD филми, включително 3D. Чрез LAN мрежа или WiFi можете да инсталирате апликации от Google Play и да гледате онлайн видео чрез Netflix, XBMC (Kodi), Youtube. Да използвате Skype или играете игри. По-скромни параметри, но пък и доста ниска цена.

 Цена в GearBest – $36.39

 

Beelink R68 TV Box

Beelink R68 TV Box

Beelink R68 TV Box e “умна кутия” от друг клас. Доста по-добри параметри, изискан дизайн, метална кутия. С високата производителност на графичната си карта, Beelink R68 може да подкарва Ultra HD видео, H.264 декодинг. Това го прави идеално решение за големи екрани.
Просто го включете и разкрийте цял нов свят на телевизия на живо, телевизионни предавания и филми, спортни събития, снимки, музика и още!

Цена в GearBest – 108.64$

 

Wintel W8 – windows TV Box

Wintel W8

Wintel W8 e машинка с две операционни системи – Windows8.1 и Android4.4, апликация помага да превключвате от една среда в друга. Все по-често се срещат подобни хибриди при таблетите и мини компютрите, това устройство е такова. Още разполагаме с Intel Atom Z3735F 64-битов четири ядрен процесор на 1.33GHz, 2G RAM и 32GB ROM, HDMI, Bluetooth 4.0, 2 USB порта, EU тип адаптер

Цена в GearBest – $85.99

 

GearBest е популярен онлайн магазин, който предлага добри цени на електроника и безплатна доставка до цял свят. Посочените модели Андроид ТВ Бокс са на база популярност, цена и конфигурация. Допълнително прегледайте за коментари, мнения и ревюта на потребители за посочените модели и изберете най-доброто и подходящо устройства за вас.

Все пак можете да намерите и по-добър вариант за вас, тъй като разнообразието в GearBest е огромно

Не пропускайте да прегледате и секцията ни с кодове за отстъпка в GearBest, за да получите и още по-добра цена.

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments