DealExtreme.com – майката на всички магазини за 1лев

Daily Links

Сайта DealExtreme е като пещерата на Али Баба за всички любители на евтини, практични и/или изчанчени китайски стоки.  На практика там може да прекарате часове само с ровене из страниците с продукти, а разнообразието на артикули е огромно. Със сигурност ще се натъкнете на някоя джаджа, за която ще ви е яд, че сте се набутали с повече в кварталното ‘левче’  или в някой реномиран магазин в Центъра.  Като добавим и безплатната доставка до всяка точка на Света, включително и България, картинката вече е ясна.

Тук на практика има от пиле мляко – като започнем от дребните дрънкулки с цена до 2$, всевъзможни кабели, адаптери, инструменти, богата секция с нашумелите напоследък електронни цигари,  смартфони. таблети и аксесоари за тях, дрехи и бельо, дори играчки и костюми за възрастни… търсейки оригинален и забавен подарък или пък нещо практично за дома, офиса или ателието – мястото е ясно.

Пазаруването става лесно и бързо чрез PayPal, което пък допълнително гарантира сигурността на плащането Ви. Като недостатък мога да отбележа времето, за което пристигат поръчките – няколко седмици, но пък с това можем да се примирим предвид безплатната доставка и че стоките пътуват от братски Хонг Конг.

Много полезен момент са възможността на потребителите да пускат коментари с оценка на отделните продукти, да публикуват свои видео клипове и снимки, което допълнително може да ви ориентира в надеждността на артикула. Все пак става дума за китайски стоки.

Нека да преговорим:

– Богат избор на стоки

– Ниски цени

– Пазаруване с PayPal

– Безплатна доставка до цял свят

 

Кодове за отстъпка в DX.com

dx евтини джаджи с безплатна доставка

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

4 Comments
по-стари
по-нови най-полезни
Inline Feedbacks
View all comments
04.11.2013 19:51

hareswam

08.03.2015 20:00

Къде пристигат доставките от DealExtreme.com ?
В пощата ли? Ще получа ли СМС на дадения от мен телефонен номер?

public image
08.03.2015 21:02

SMS? Не.
Ще получите писмено известие от локалният ви пощенски клон.

08.03.2015 21:15
Reply to  public image

Благодаря за бързия отговор!