Как да създадем страница във Facebook ?

Интернет

facebook страница, създаване на страница във фейсбукМного от новите потребители се чудят как да направят страница във социалната мрежа Facebook.
Трябва да се има предвид, че само официален представител на марка, организация или лице може да създава Facebook страница за този предмет. Съответно ако създадете неоторизирана страница, вашият Facebook акаунт може да бъде деактивиран.

Ето го мястото за създаване на страница във Facebook
http://www.facebook.com/pages/create.php

Избирате една от опциите, които ви се дават за тип страница :

– Местен бизнес или място
– Фирма, организация, институция
– Търговска марка или продукт
– Изпълнител, група или публична личност
– Забавление
– Кауза или общност

Когато кликнете върху типа страница, който ви интересува, ви се дава възможност да изберете от подкатегория и име на страницата. Давате съгласие с правилата на Facebook за страници и след още няколко дреболии за попълване сте готови.

Ако срещате затруднения – споделете ги във формата за коментар под статията.

Споделете, ако статията е била полезна

18
Коментари и мнения

14 Автори на коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

по-нови по-стари най-полезни
gabi

nz kak da se regna v facebook

Ето това е проблем вече 🙂

ГергиТ

Благодаря ти много !!!

Росица

Здравейте,
имам следният въпрос – като потребител на ФБ създадох страница на финансова институция, после направих друг мой профил във ФБ и му прехвърлих администраторските права на страницата. Вече като администратор изтрих профила си, но не съм сигурна, че съм изтрила и страницата на фин.институция. Ако кликна на линка по-горе за окончателно изтриване на профил ще иска ли повече информация за кой точно профил искам да бъде изтрит – тъй като в момента имам повече от един? И как въобще мога да проверя, дали съм изтрила страницата, която създадох?
Предварително благодаря.

zd.

Здравейте, може ли да ми обясните какъв сайт трябва да посоча (http://) ? Искам да създам страница „Музикант/Група“ , но не знам какъв сайт да посоча в графата след описанието. Бихте ли ми казали?

krasimira

Направих фейсбук страница на детска градина.
Страницата е публикувана ,но Гугъл не я открива,откъде идва проблема?

Mnogo prosto

Как да създам профил

dano da stane

Мирпслав

здравейте бих искал да попитам защо не ми дава промяна на името в страницата ми във Facebook в под раздел (търговска марка или продукт) изписва ми постоянно ето това – This Page isn’t eligible to have a username. благодаря предварително

Donka

1lev.com