Пазаруване от BangGood. Онлайн магазин с безплатна доставка до България

Пазаруване

BangGood е китайски сайт с безплатна доставка до България и отново – богат избор на различни видове китайски стоки.

Пазаруване от banggood, регистрация banggood, китайски онлайн магазин

Всичко за пазаруването от BangGood

Евтини джаджи, радиоуправляеми модели и части за тях, стоки за автомобилисти и мотоциклетисти, китайски таблети, телефони и аксесоари за тях, дрехи, стоки за бита, домашни потреби, инструменти, интимни артикули… лудница.
Правят впечатление ниските цени на продуктите, което е решаващо за нас. От работата си с тях до момента съм приятно впечатлен от съпорта им и отношението.
Безплатната доставка е в рамките на нормалното за китайски сайт с безплатна доставка – около 20 дни, като има вариант да си доплатите за по-бърза доставка, а за поръчка над 25$ получавате тракинг номер, за да следите къде се намира пакета ви.
При положение, че поръчката ви е на по-малка стойност от 25$ , а държите да знаете къде се намира тя във всеки един момент – избираме вариант на доставка Air Parcel Register – US$1.70

Как става разплащането в BangGood?

Единственият и препоръчителен метод е PayPal. Ако все още нямате акаунт в PayPal, необходими са ви около 4-5 дни покрай верификацията на картата ви. Ето кратко ръководство

редакция 11.02.2014 – Нов метод за плащане е добавен. Вече можете да плащате в сайта директно с кредитна или дебитна карта 

След като сте събрали всички необходими покупки в шопинг количката, въвеждаме си кода за отстъпка (ако имаме такъв) и след като е отчетено намалението, натискаме бутона Check out with PAYPAL.

На следващият екран въвеждаме паролата и потребителското си име за PayPal акаунта си. След това избираме адрес, на който да бъде доставена пратката.
Имайте предвид, че ако настоящият ви адрес е различен от този, който сте добавили в ПейПал и е актуален само за добавената там карта, вие можете да добавите и друг адрес, където ще ви е по-удобно. Това става точно на следващата стъпка, след като сте си въвели паролата и потребителското име/мейл.
Оглеждаме за последно подробностите около плащането и адреса, натискаме бутона за потвърждение и следващата страница ни води обратно в сайта. Това е!
След като поръчката ви е готова и изпратена, обикновено получавате мейл за това от сайта.

Отстъпки и прoмоции в BangGood

Почти постоянно има активни кодове за проценти намаление, можете да проверявате и моята страница с намаления за BangGood или ако ще се регистрирате и пазарувате от сайта за първи път, то задължитело прочетете тази статия , за да разберете как можете да получите ваучер за 10$ намаление при първа покупка.

към сайта:
banggood.com - китайски стоки онлайн

Какво е вашето мнение за този сайт?  Пазарували ли сте от там?

Споделете, ако статията е била полезна

Коментари и мнения

9 Коментара за "Пазаруване от BangGood. Онлайн магазин с безплатна доставка до България"

по-нови по-стари най-полезни
Боби

За мен са мошенници прибраха ми 52лв. за една поялна станция и вече 2 месеца нищо ни станция ни пари като вторите т.е. парите не знам как да постъпя или кой и как да се обърна някой ако знае моля за информация,като да отбележа че с английският съм на вие а пък за китайския направо ми е мъгла

Public Image

Опитахте ли да контактувате с тях? Винаги са постъпвали с мен коректно, при възникване на проблеми.
Имате ли проследяващ номер?
Като начало можете да напишете кратко запитване на български, преведете си го през Гугъл Транслейт като споменете номера на поръчката си и вижте какво се случва.

Боби

Да имам такъв номер с него се опитах през banggood при проследяване на поръчката в която има 5 позиции 1ва пише заявката е изпратена, 2ра плащането потвърдено ,3та обработка на заявката, 4та изпратено и пета трек т.е. писта.Това пише при проверката на проследяващият номер на поръчката макар и на руски,но него го вдявам горе дслу ипо това му описание би ли трябвал да имам притеснение !

Боби

Много ви благодаря за помоща след доста ровене най-после открих пратката пристигнала е в DHL paket Германия,утре ще отида до офис на DHL проверя дали е получена или може би да се проследи и ако е получена, а това може би ще ми бъде подаръка от дядо Коледа за Нова Година ! Ана вас ви пожелавам от цялото си сърце да бъдете здрави и все така отзивчиви и весело посрещане на новата 2017г. БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ

Public Image

Благодаря за пожеланията 🙂 Дано всичко приключи успешно. DHL би трябвало да ви се обадят обаче, или за да си спестите една разходка – обадете им се вие.

ЕЛИ

Вече три месеца очаквам обувки. Парите веднага са изтеглени от картата а на въпросът ми към тях къде ми е поръчката още нямам отговор.

Public Image

Имам 2 поръчки от началото на ноември, които ми се губят. Свързах се с тях и предложиха да ми върнат парите, аз поисках да ги пратят наново – съгласиха се. 2 дни по-късно пристигна една от загубените. Има някакво забавяне с поръчки от определен период. Следващи, тяхни пак, пристигнаха.

Станислав

Здравейте! Пише че пратката ми е пристигнала и че има неуспешен опит за доставка.
(2017-06-12 12:15 Unsuccessful item delivery attempt (Inb) Неуспешен опит за доставка)
Къде мога да потърся пратката си, при положение, че пише, че е в града ми вече ? В пощата или къде, защото не пише нищо друго, освен че е в града. Благодаря предварително!

Public Image

В пощата я потърсете