Умната гривна на Xiaomi – MiBand е на цена от 17$

Джаджи

miband xiaomiВсе повече производители на мобилни телефони започват сериозно да обръщат внимание на умните джаджи, които да съпътстват ежедневието на потребителите. Умните гривни стават безспорен хит на пазара.

Xiaomi е компанията, която в последно време настъпва все по-агресивно на пазара на мобилни устройства. Сега можем да намерим в онлайн магазините и техните умни гривни. Най-интересното е, че джаджата може да бъде закупена на цена около 17$ (Xiaomi MiBand в TainyDeal за справка).

Как може да ни е полезно това, чудо на техниката?
MiBand се явява чудесен фитнес монитор, както и ще измерва доколко се радвате на добър сън. Има собствена аларма, може да отключва Mi телефона ви само с един клик и да ви напомня за пропуснати обаждания. Всичко това, чрез специална апликация, която можете да свалите от сайта на потребителите.
Гривната е водоустойчива (но не е предназначена за гмуркачи), батерията държи до 30 дни, преди да се наложи да се презареди отново. Съвместима с Android 4.4 и нагоре смартфони, Bluetooth 4.0. Доколкото разбирам, от компанията обещават скоро да е съвместима и с iPhone, чрез отделна iOS апликация.

 

xiami miband

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments