Безплатен WhoisGuard от Namecheap завинаги!

Уебмастър
WhoisGuard е услуга, която предлага защита на личните данни за Вашия домейн, запазвайки информацията за вас в безопасност.
Безплатен Whois Guard от Namecheap завинаги!

Безплатен Whois Guard от Namecheap завинаги. Регистрирайте или прехвърлете домейн сега!

Когато регистрирате домейн, ICANN изисква регистраторите да им предоставят информацията за връзка (като име, имейл, адрес и телефонен номер). След това се добавя към базата данни Whois. Тази база данни посочва собствениците на всяко име на домейн онлайн и може да бъде намерена от всеки в интернет.

WhoisGuard скрива тази информация от спамерите, маркетинговите фирми и онлайн измамниците. Вместо това в базата данни Whois ще се показва обща информация за контакт с WhoisGuard. На всеки му се е случвало да получава подвеждащи мейли от тарикати, които са използвали данните, които сте оставили при регистриране на име на сайт.

Доскоро Namecheap предлагаха тази защита на цена $2.88, докато при родни регистратори за тази услуга може да сте заплащали и до към 20лв.

Хубата новина е, че вече може да се възползвате от тази допълнителна защите на вашите лични данни, напълно безплатно в Namecheap. Предложението е валидно, както за нови домейни, така и за вече регистрираните при тях. Просто направете поръчка за всичките домейни, които нямат тази допълнителна защита. Поръчката е съвсем символична, защото реално ви дава цена $0,00.

Namecheap е компанията, която предпочитам, когато регистрирам нов домейн и държат добри цени за домейн имена. Също така предлагат и промоционални цени за пренос на домейн от друг регитратор към тях.

 

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments