онлайн магазин за хранителни добавки на най-добри цени

Редакция 2023 октомври

10$

първа поръчка

10$ отстъпка + още 10%

За нови клиенти – направете първата си поръчка през мобилната апликация на iHerb. Офертата е ограничена във времето

валиден до 31.март.2023

20%

код за отстъпка

Код за 20% отстъпка

20% отстъпка за нови потребители или поне 5% отстъпка за настоящи клиенти.

валиден до 31.октомври.2023

10%

код за отстъпка

Код за още 10% отстъпка

Допълнителни 10% отстъпка за поръчка над 60$, валиден и за настоящи клиенти.

валиден до 31.октомври.2023

Ето как да вземете безплатна доставка от iHerb.com

Безплатна
доставка

над 40$

Безплатна доставка

Безплатна доставка до България с куриер на Speedy за поръчки над 40$ в iHerb

валиден до 31.октомври.2023

Харесайте и нашата iHerb България Фейсбук страница, за да сте информирани за най-новите и актуални кодове за отстъпка, както и за всички промоции

iHerb.com е американски онлайн магазин за хранителни добавки, доказал се отдавна с изключително добрите си цени за хранителни добавки, козметика, билки и екстракти. Цените са значително по-добри от която и да е квартална дрогерия, аптека или нашенски онлайн магазин за добавки.

Качеството на продуктите е на високо ниво, реномирани производители.

Как да получим отстъпка в iHerb?

Просто следвайте този линк и код за отстъпка SCR838 ще бъде автоматично добавен в количката ви за пазаруване.

Каква е цената за доставка от iHerb?

Цената  за доставка до България е 4$ (7лв), а за поръчки над 40$ доставката е безплатна.

Как се плаща в iHerb?

Плащането става чрез всички видове международни карти – Мастър, Виза, Американ Експрес…. без Маестро и Vpay. Приемат като начин на плащане и PayPal, но трябва да виждате цените в долари за тази цел. 

Кaк да научавам за актуални промоции в iHerb?

Фейсбук фен-страница на iHerb България. Там се публикуват актуални промоции, нови кодове и намаления

Плаща ли се ДДС за поръчки от iHerb?

ДДС е вече включено в цената на продуктите и по този начин не е нужно да се плаща допълнително в България.

Още полезна информация за iHerb.com

В тази статия ще научите дали през 2022 е все още изгодно да се пазарува от Айхерб

Сайтът iHerb.com е онлайн магазин, който предлага голямо разнообразие от хранителни добавки, натурални продукти за красота и грижа за тялото, както и здравословни храни. Те предлагат над 30 000 продукта от повече от 1 200 марки. Сред продуктите, които можете да намерите на сайта, включват се хранителни добавки, мултивитамини, минерали, растителни екстракти, масла, билкови средства, козметика, както и много други.

iHerb.com е предпочитан от много хора по целия свят, защото предлага качествени продукти на изгодни цени. Магазинът предлага бърза доставка, както и безплатна доставка при покупка над определена сума. Освен това, iHerb предлага непрекъснати промоции и намаления на много продукти, което прави пазаруването му изгодно и удобно за клиентите.

Този онлайн магазин се отличава с голямо внимание към детайлите, като например пълните списъци със съставките на продуктите, както и отзивите на клиентите. Това прави пазаруването на хранителни добавки и натурални продукти по-безопасно и удобно. Освен това, сайтът предлага и много полезни информации за продуктите, като съвети за употреба и препоръки за комбиниране на продуктите.

Сайтът iHerb.com е една от най-добрите онлайн платформи за пазаруване на хранителни добавки, натурални продукти и здравословни храни. Тя предлага голямо разнообразие от продукти, като в същото време гарантира качеството и изгодните цени. Ако търсите качествени хранителни добавки и натурални продукти, iHerb.com е мястото, на което трябва да се обърнете.

Цена за доставка от iherb.com, заплаща ли се мито или ДДС при поръчка iherb.com, актуален и валиден нов код за намаление и отстъпки на хранителни добавки, витамини, природни лечебни средства, козметика от САЩ.  iherb.com е онлайн магазин за хранителни добавки. Как да пазаруваме от iherb.com и как се заплаща, валидни карти

Споделете, ако статията е била полезна