Пазаруване от iHerb- 2022. Изгодно ли е все още?

Пазаруване
Пазаруване от iHerb. Поръчка, код за отстъпка, доставка. Мнения и съвети 2022

iHerb е популярен онлайн магазин за хранителни добавки и натурални продукти, но дали все още си струва да се пазарува от там?

iHerb е най-големият и популярен онлайн магазин за хранителни добавки и био продукти в Света. Тук ще намерите голямо разнообразие от предложения на много и различни производители. Цените в iHerb са доста по-добри от тези на аптеките у нас и точно това е причината все повече българи да поръчват от тази онлайн дрогерия.

Преди години, когато започнах да поръчвам от iHerb, това бе основно заради мултивитамини, имуностимуланти и хранителни добавки за деца, които имаха стряскаща разлика в цената и излизаха доста по-изгодно. Цената за доставка също бе пренебрежима, а за да си спестя занимавка с родните митнически гишета, гледах отделните ми поръчки да бъдат до 30лв.

От 1 юли 2021 г. обаче влязоха в сила промени в митническото и данъчното законодателство на ЕС
и ДДС се дължи за всички пратки, независимо от стойността им и последва период, в който пазаруването от iHerb не бе никак изгодно. Особено след смяната и на компания доставчик, цената за доставка стана равна или по-висока от стойността на самата поръчка.

Изгодно ли е през 2022 да се поръчва от iHerb?

По-скоро да. Много от хит продуктите и марки навлязоха и на родните пазари официално, може да сравнявате цените с българските онлайн търговци. Цената за доставка към момента е доста по-добра, а ДДС и други такси се събират предварително, при финализиране на поръчката. По този начин си спестявате време и нерви.

Начин за регистрация и плащане в iHerb

Регистрацията в сайта е лесна, както и във всеки един друг онлайн магазин. Нужен ви е валиден мейл адрес и сигурна парола. (може да ползвате Google или Facebook акаунт също)

регистрация в iHerb. Валиден мейл адрес и сигурна парола


След като се регистрирате, може да въведете адрес за доставка (в Address book), а при финализиране на първата поръчка ще имате възможност да добавите данни за начин на плащане.

Приема се като метод за плащане VISA, Master card и American Express, но има проблем с Maestro.
За да можете да плащате с PayPal е нужно да зададете настройки в сайта, с които цените да се виждат в долари (USD) или с други думи: горе, дясно “глобусчето”- BG | EN | USD

Пазаруване от iHerb

Добавете продуктите в количката за пазаруване, въведете код за отстъпка SCR838 при първата си поръчка, изберете метод за доставка (DPD или Speedy, което е едно и също).
Ако всичко изглежда нормално натиснете Proceed to Checkout. На следващата страница прегледайте отново дали всичко изглежда нормално и бутон “Place Order”.
Това е!

По-ниска цена за доставка от Айхерб

iHerb вече (отново) предлагат твърда цена за доставка до България – 7 лева и още по-добре – поръчки над 70 лева са с безплатна доставка.
ДДС-то, което трябва да се плаща е включено в цената на продуктите.

Това са добри новини от iHerb, тъй като известно време пазаруването от този онлайн магазин беше доста неизгодно, именно заради високата цена на доставка.

Код за остъпка в iHerb

Kод SCR838 (следвайте този линк, за да се добави автоматично) ви носи намаление 10% при регистрация и първа поръчка и 5% при следващи поръчки. С други думи е валиден за нови и настоящи потребители.
Това е личен код и когато го ползвате, той носи бонус- както на вас, така и на мен. След първата си поръчка и вие ще получите личен код от сайта, за да можете да го споделяте с приятели и семейство. По този начин ще трупате още възможности за отстъпка и по-ниски цени.

Последвайте и Фейсбук фен страницата на iHerb, където публикувам още актуални промоции и кодове за намаление.

Или останете за още няколко реда с често задавани въпроси за пазаруването от iHerb

Може ли да се поръчва от iHerb директно от България?

Да, отново е възможно. Цената за доставка е доста по-ниска и получавате пратките си директно на адрес.

Как се плаща в iHerb?

Плащанете в Айхерб става с банкови карти VISA, Master card и American Express или PayPal

Каква е цената за доставка от iHerb до България?

Цената за доставка в момента е 4$, като към момента поръчки над 40$ са с безплатна доставка

Плаща ли се ДДС допълнително при получаване в България?

Не. Всички такси и ДДС са включени в цената на продуктите.

Колко време отнема доставката на поръчка от iHerb?

Времето за доставка е около 2 седмици. Имате възможност да проследите къде се намира кашона ви от бутона “Track Shipment” в секция Orders на акаунта.

Къде да получа поръчка от iHerb?

Поръчките от iHerb се доставят от куриер на Speedy (или DPD) директно на адрес или офис на фирмата.

Кодове за отстъпка в iHerb

Винаги може да използвате код SCR838 при първа поръчка или следете за промоционални промо кодове, които са активни в момента.

Какво представлява iHerb.com?

iHerb е онлайн магазин, базиран в САЩ и е най-голямата онлайн дрогерия в Света. Огромен избор от хранителни добавки, натурални продукти, био козметика. Първи избор при поръчка на витамини за деца и въздрастни.

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments