Dodocool DC40 – смарт разклонител с 4 гнезда и 4 USB порта. Елегантен и удобен

Джаджи

Продължавам с представянето на джаджи от първа необходимост. Какво ще кажете за разклонител, който разполага и с USB слотове?  Мисля, че всеки един дом трябва да има такъв.

Dodocool DC40 - смарт разклонител с 4 гнезда и 4 USB порта. Пазаруване от TomTop.com

Dodocool DC40 – смарт разклонител с 4 гнезда и 4 USB порта. Елегантен и удобен

Dodocool DC40 е точно това, което ви трябва- 4 гнезда и 4 входа за устройства, които се захранват с USB.

Добре, името на компанията е странно. Но след като поогледах продуктите им, ми станаха симпатични. Доста интересни неща се предлагат с тази марка –  от компютърни компоненти, през мобилни аксесоари, до дребни домашни уреди. Всичките им стоки гонят семпъл и функционален дизайн в стил Xiaomi или Apple. Този разклонител не е  изключение.

Основни характеристики:

Вход: 100-240V~ 50/60Hz, 10A (макс.)
Изход: 2300W 230V 10A (макс.)
Защита: 400 джаула
Общо за 4 USB порта : DC 5V / 4A 20W (макс.)
Отделно за 1 USB порт: DC 5V / 2.4A (макс.)
Кабел дължина: 150 cm
Кабел диаметър: 7.00 mm
Оперативни температури: -40 ℃ ~ 70 ℃
Сертификати: CE & RoHS

компактен разклонител с 4 AC гнезда и 4 USB порта

компактен разклонител с 4 AC гнезда и 4 USB порта

Опаковка и дизайн

Разклонителят пристига в семпла картонена опаковка, която включва продукта, инструкции за употреба на няколко езика и малка картичка, приканваща за гаранционна регистрация на продукта.

семпла опаковка - разклонител и инструкции инструкции за експлоатация на няколко езика

Самият разклонител може да бъде поръчан в черен и бял цвят и с европейски тип щепсел. Размерите му са 18.8см дължина, 10см ширина и е висок 4см и тежи около 500гр. Кабелът му е с дължина 150см.
Корпусът му е изработен от качествена пластмаса (ABS + PC). Устойчивост на температури до 750°C.


На горната му страна е копчето за включване и изключване. До него има малък LED индикатор, който свети в зелено и показва, че уредът работи. 4 гнезда на разклонителя, които са разположени под удобен ъгъл 45°, позволяващ без проблем да включите 4 уреда. И 4 USB 2.0 входа, за да зареждате до 4 мобилни устройства едновременно.

Отдолу има 6 гумирани крачета, които да предпазват от приплъзване и кратък текст с основните характеристики на разклонителя.

Информация за Dodocool DC40

Производителите са включили защита от претоварване, защита от пренапрежение, защита от прегряване, защита от късо съединение, защита от удар от мълния и защита от деца. Имайте предвид , че този разклонител предлага 4 AC гнезда с общо максимално натоварване до 2300W, предназначени едновременно за включване на различни устройства като компютри и монитор, лаптоп, рутер, телевизори…
Специален чип интелигентно осигурява оптимален ток за устройства, захранвани с USB-  до 5V/2.4A на USB порт. За да можете да заредите смартфони или таблети, безжични слушалки, външни батерии, екшън камери и подобни устройства, които ползваме в ежедневието.
За съжаление не е включена технологията за бързо зареждане тук (QuickCharge), каквато поддържат все повече смартфони.

С правилна подредба на включените кабели ще си осигурите до 8 устройства накуп

С правилна подредба на включените кабели ще си осигурите до 8 устройства накуп, а с малко фантазия, може и да станат още повече (не го препоръчвам).
Друго предимство на Dodocool DC40 е в бутона за включване / изключване, който позволява да прекъснем електричеството, което се подава към устройствата, благодарение на интегрирания 10-амперов прекъсвач.

Цена, поръчка и финални думи за Dodocool DC40

Този продукт може да бъде поръчан на цена $24.99 с безплатна доставка до България от онлайн магазина TomTop.com. Пристига добре опакован, в рамките на 10-ина дни.
Намирам го за доста полезна вещ у дома или за офис, където вечно има мобилни устройства с гладни батерии и все повече уреди, които трябва да бъдат включени към мрежата.

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments