Globul пуска официално iPhone 3G

Daily Hate

iphone 3g от globul - гавра с потребителитеGlobul сензационно обяви, че пускат на пазара iPhone 3G. Сега трепнем в очакване на 20-ти март, когато ще се наредим в ранни зори, за да се изръсим с по 870 лева + едногодишен договор и такса от 15 лева! (в най-евтиния вариант).

Цената е напълно нормална дори в световен мащаб, обече това е нормална цена за апарат, който не е заключен към оператор и няма обвързващ договор с него. Например в съседна Гърция можем да си го купим за 400 евро и да си го ползваме с произволен мобилен оператор. Отделно след няколко месеца очакваме и новата версия на iPhone от Apple и съответно още повече оферти.

Отдавна сме свикнали на скъпи тарифни планове, цени на минута разговор и дърварски цени за телефони, когато подписваме договори. Успокоява ме факта, че от известно време можем да си пазаруваме свободно в eBay и границите ни са отворени към Европейският Съюз.

Ето за сравнение цените в Globul и T-mobile в Германия

globul iphone тарифаt-mobile iphone тарифа

 

 

 

 

Успешно пазаруване желаем!

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

4 Comments
по-стари
по-нови най-полезни
Inline Feedbacks
View all comments
22.03.2009 7:14

С двугодишен договор цената на телефончето в Германия е 1 евро.

az
22.03.2009 12:41

Ами като ти се вижда скъпо – не купувай

Public Image
22.03.2009 13:14

Точно това ще направя и аз- няма да купувам. Глобул наистина го продават по-скъпо и по-неизгодно.

14.08.2009 0:35

Цената на iPhone 3G/8GB в USA – АТ&Т беше $199 + двугодишен договор на стойност $79/месец. Всякакви спекулации на тема “GLOBUL продават по-скъпо” са излишни. Елементарна математика с ELKA (ЕЛектронен КАлкулатор) сочат, че в България е поносимо ниска цената.