Как да се върнем към по-стара версия на NextGEN Gallery

Как да... ?

Ако по някаква случайност NextGEN Gallery е счупила целия ви WordPress сайт, например с последния ъпдейт към версия 2.0.0, или той просто се държи странно след преминаване към по-новата версия – все още има надежда. Можете да се върнете към по-старата и надеждна версия на галерия плъгина за WordPress.

Как става това?

1. От тук сваляме последната версия на плъгина, която е работила. Най-често това е предишната

2. Деактивираме плъгина от менюто с Разширения. Обърнете внимание, просто го деактивираме, без да пробваме да го премахнем или трием файлове.

3. С любимият ви FTP Клиент се връзвате към сайта си – wp-content/plugins/nextgen-gallery/

4. Разархивирате zip файла и копирате съдържанието на папката в папката на плъгина на сървъра ви. Ако попита за заместване на файлове – отговорете положително и заместете файловете с тези от архива.

ftp nextgen gallery - rollback

 

5. След като сте копирали всички файлове, от администраторският панел на WordPress сайта ви активирайте отново плъгина и поогледайте сайта си. Стискам палци това да е бил проблема и всичко да си работи както трябва.

Ако все още имате проблеми или нещо не е станало ясно от тази статия – не се колебайте да коментирате. Ако пък съм ви бил полезен – покажете го като дадете по един глас за сайта във Facebook, Google+ или Свежо чрез бутоните отдолу.

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments