Полезни Android апликации. 0413

Програми

Няколко полезни и безплатни Android приложения за вашият смартфон или таблет. Ще тествате и още десетки, знам, но ето няколко предложения от мен.

Времето

eye-in-the-sky-vremeto Eye in the Sky Weather – Безплатно приложение за времето. Неудобното му е само, че няма български превод. Богат набор от иконки, точна прогноза за 15 дни напред. Максимално опростено и изчистено от ненужни статистики и диаграми.
оценка 5 от 5

 

 

 

Социални мрежи

facebook androidFaceBook – официалната апликация, която ви държи в течение с прозрения и тегоби на приятелите ви. Дразнещо на моменти е големината на рекламите и спонсорираните връзки, но пък за сметка на това е пълно с функции и максимум настройки. Чести обновления за добро. Държи се доста добре, скролва се леко, а снимките се отварят бързо и със завидно качество.
оценка – 4 от 5
 

 

 

Интернет

opera-browser Opera – бързо зареждане на страниците, удобен за навигация. Браузърът Opera за Android е чудесен заместник на стандартният браузър на операционната система. Естествено има си трески за дялане още, но пък зарежда бързо и леко страниците. Табовете са решени много елегантно, за да не изяждат недостатъчното място.
оценка 4 от 5
 

 

 

Новини

magelando-novini-android Magelando – българско новинарско приложение. Избор измежду десетки популярни новинарски и развлекателни сайтове, не можете да добавяте свои сайтове, но добрата подборка ви кара да се примирите с това. Към момента няма добавени чужди реклами и няма ненужно прехвърляне към трети сайтове, които да ви разсейват или пречат. Идеалното приложение, за да сте в час със случващото се.
оценка 5 от 5
 

 

 

Медия

videolan VideoLAN – един от най-популярните плеъри има вече и версия за Android. Това ще ви помогне да възпроизвеждате богат набор от знайни и незнайни формати. Помага ви, когато нямате друга стандартна алтернатива за видео файлове в Android среда.
оценка 5 от 5

 

 

 

Игри

Talking Tom Cat 2 Free Talking Tom Cat 2 – едно от най-забавните приложения за малките потребители на смартфона или таблета ви. Този котарак повтаря всяка една дочута реплика и владее куп други номера. За жалост е безплатно и подсилено с реклами и препратки извън приложението.
оценка 4 от 5

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments