Vevor – онлайн магазин за професионалисти. Екипировка и инструменти на добра цена.

Пазаруване

Марката Vevor е позната на потребителите, които търсят индустриални инструменти и професионално оборудване на ниска цена. Тя предлага широка гама от продукти, които не се ограничават само до инструменти за професионална употреба. Vevor предоставя и разнообразие от други продукти, включително автомобилни аксесоари, електроника, домашни уреди и пособия за свободно време, офис оборудване.

Компанията, базирана в Шанхай (Китай), твърди, че има амбицията да предлага висококачествени продукти, които отговарят на изискванията и нуждите на клиентите. Работят с надеждни производители и осигуряват продукти, които да са издръжливи и функционални. Независимо дали става дума за инструменти, машини или джаджи за бита, Vevor се стреми да осигури високо ниво на качество.

Техните продукти се предлагат основно чрез онлайн магазина на компанията – VEVOR.com

Разгледайте огромното разнообразие

Там може да избирате измежду над 20 категории продукти като индустриални инструменти, автомобилни аксесоари, електроника, домашни уреди, екипировка, търговско оборудване.

Независимо дали сте в сферата на производството, домашен майстор, или човек със сериозно хоби, то сигурно марката ще предизвика интерес.

В тази статия ще разгледаме по-отблизо пазаруването от VEVOR.com

Какво можем да купим от Vevor

Един от ключовите фокуси на марката е индустриалното оборудване. Vevor предлага разнообразни инструменти и машини, които са предназначени за професионална употреба в различни индустрии като строителство, производство, автомобилостроене, хранително-вкусова промишленост и други. Техните продукти включват машини за рязане, преси, инструменти за заваряване, помпи, компресори, миксери и още много други. Това ги прави предпочитан избор за професионалисти, които търсят надеждно и ефективно оборудване за своя бизнес.

Как да се регистрираме във Vevor.com

Регистрацията не протича по-различно от всеки друг онлайн магазин – трябва Ви име, мейл адрес, а по-късно и да въведете данни за доставка.

Важен момент при работата със сайта е да зададете регион Европа, България в настройките на сайта. Това е необходимо, за да виждате наличните за европейските страни стоки.

Как да платим за поръчка във Vevor.com

Като метод за разплащане се приема PayPal, (който препоръчвам), а също така и всички най-разпространени банкови карти – Visa и Master Card.

Колко време е необходимо за доставка от Vevor.com

От сайта дават време за обработка на поръчката до 2 работни дни и време за доставка от 2 до 6 работни дни.

При направена поръчка от мен, им отне 4 работни дни, за да я доставят. Получих пратката без проблем чрез куриерската служба на Speedy в България.

Код за отстъпка във Vevor.com

Абонирайте се за да получавате мейли с промоции от Vevor, често правят намаления на различни категории продукти и предоставят промо кодове.

Ако в момента не намирате код за отстъпка във Vevor – винаги може да използвате код 1levV5aff, който Ви дава 5% отстъпка за всички продукти в сайта.

Приятно пазаруване!

Очакваме мнения, коментари и въпроси относно пазаруването от Vevor.com в коментарите към статията.

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments