Защо iHerb е моята любима афилиейт програма

Интернет

Печелете пари онлайн с хранителните добавки от сайта iHerbЕто защо:

Мултилевъл (MLM) печалба, която работи за вас.

Хубавото на iHerb.com афилиейт[1] системата за набиране на реферали[2] е, че работи на няколко нива. С други думи – достаъчно ви е дори да намерите само един потребител. Веднъж новият потребител покани чрез купона за намаление нов потребител, вие започвате да набирате печалба и от него също. Така до 4-то ниво реферали. Ето схемата:
4% от ниво 1 продажби
3% от ниво 2 продажби
2% от ниво 3 продажби
1% от ниво 4 продажби

Какво предлага iHerb?

Витамини, хранителни добавки и натурални продукти свързани със здравето. В сайта може да се намери за всекиго по нещо – деца,  възрастни, спортуващи или фитнес машини, продукти за бита и чистотата… Продуктите им са, да не казваме от първа необходимост, но поне препоръчителни за употреба според потребностите. Съответно има търсене и продажби, а таргет аудиторията е доста широка.

Няма изискване да продавате или препродавате продукти.

Не е нужно да сте досаден. Да каните хора на специални срещи, да демонстрирате стоките или пък да ги убеждавате колко хора са се излекували с тяхна помощ. Няма входна такса. Не е нужно да променяте начина си на живот или да демонстрирате, че познавате хора замогнали се от тази програма. Просто споделете кода с ваш познат, който при интерес към нещо в магазина, би могъл да се регистрира и да си го поръча. Лично аз използвам постъпленията от програмата, за да купувам продукти или получавам отстъпка в цената за поръчка от сайта – за мен и семейството ми, по този начин облекчавам бюджета си. Не мисля, че ще стана богат от това

Разнообразие на продуктите

Хранителните добавки, витамини и други натурални продукти в iHerb са произведени от различни компании, някои вече наложили се на пазара, други по-малки известни по нашите ширини. Но имате избор между цени, съставки, дозировка, производител. С други думи не се налага да купувате от една единствена компания – правя паралел с Амуей (AmWay) и Аквасорс (Aquasorce), например.
Искам да отбележа, че с последното изречение не подлагам на съмнение качеството на едни или други продукти,.

Дори не ви е нужен уебсайт

С купон системата на iHerb няма нужда да се безпокоите за това дали са ви кликали на линковете

Ето ви няколко други варианта как можете да наберете нови реферали

– Дайте купона на свои приятели, познати, семейство, колеги.
– Изпозлвайте го във форуми като подпис или когато давате полезен съвет по темата
– Използвайте социалните мрежи
– Все пак ако имате уебсайт или блог – използвайте го и там, както аз тук
– Използвайте го като подпис на мейлите си (в рамките на допустимото от закона)

Можете да намирате потребители от цял свят.

Няма значение какъв език използвате или къде предлагате кода си. iHerb доставя до голям списък с държави, включително и България.

Качествени продукти на добри цени

Редовен потребител съм на iHerb, дори и да не използвах тяхната афилиейт програма, мога да се убедя в качеството и изгодните цени на продуктите в сайта. Купувате на значително по-добри цени от тези в кварталната аптека, а и е доста по-лесно да предложите някому артикул, в чиито качества сте убеден от първа ръка.

Постоянни намаления и разпродажби

Всяка седмица имат актуални промоции и намаления, безплатни и разнообразни мостри и подаръци с всяка поръчка. Тези неща подпомогат вашата кампания по набирането на нови реферали и съответно увеличават приходите ви. Нужно е само да сте абонирани за редовните им мейли, които разпращат на потребителите си или пък да ги следвате в някоя от социалните мрежи. Винаги и всички iHerb купони имат една и съща стойност и предназначение.

iherb код за отстъпки - печелете онлайнАфилиейт програма, която може да се интегрира във всеки сайт

Бъдете креативни и ще можете да продавате iHerb продуктите във всеки сайт, можете сами да си изработвате ваши рекламни материали с промо кода ви и по тозни начин да получите перфектно нагаждане на цветове и размери.

Минуси на iHerb афилиейт програмата

Не печелите от кликове, а от реално поръчали потребители.
Трябва да изготвяте сами рекламните си материали
Мултилевъл маркетинга има сравнително лоша репутация, както и линковете с реферал код към тях.

Как да започнете?

Просто посетете www.iherb.com , регистрирайте се и направете първа поръчка с код за намаление SCR838, за да получите 5$ намаление за поръчки до 40$ и 10$ намаление за поръчки над 40$. След като сте готови с първата си поръчка ще получите и собствен код, който можете да разпространявате ида печелите.

Нищо сложно!

 Сериозно, ако ви е харесала статията или просто сте на кеф – използвайте моя код за първата си поръчка или го дайте на ваш познат, който има нужда.

Ако пък имате въпроси – използвайте формата за коментар отдолу.

 

речник: 

1 – Афилиейт – промотиране, предлагане на продукти и услуги срещу комисионна
2 – Реферал – човек, който сте насочили към даден продукт или услуга, чрез участието си в дадена афилиейт кампания 

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments