Алтернатива на Google Reader. CommaFeed изглежда добре

Daily Links

commafeed - алтернатива на Google ReaderПопулярната услуга на Google, а именно четеца им за RSS емисии, е поставена пред стената за разстрел. От 1 юли 2013 Google Reader престава да съществува и с наближаването на този ден все по-упорито търся удобна алтернатива. Спор няма – с годините привикнах на интерфейса му и сега това е един от най-важните фактори в избора ми на негов заместник.

В пространството вече бяха спрягани имената на Feedly и  theOldReader, а сега ще ви представя набързо CommaFeed. Това е поредната апликация, която силно наподобява приложението на Google и има вградена опция да прехвърли вашите емисии, за които сте абонирани.  Нужна е само една изключително лесна и бърза регистрация – потребителско име, парола и мейл адрес (в случай , че забравите паролата си).

След като извършите прехвърлянето на своите емисии те се появяват групирани и подредени, както са в Google Reader. Имате 2 възможности за преглед на новостите – да виждате само заглавията на статиите  и да се зареждат директно пълните текстове.

В настройките открих и опция за добавяне на собствен CSS, в случай че искате да промените нещо по външният вид.

Към момента няма превод на Български език, но това не вярвам да е пречка

Към CommaFeed

commafeed - алтернатива на Google Readercommafeed - алтернатива на Google Reader

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments