Avast 8. Безплатна антивирусна програма

Програми

avast antivirusПопулярната антивирусна програма за Windows (а от известно време и за Аndroid) е тук с версия 8. В последните години Avast успешно се наложи като предпочитана безплатна антивирусна програма заради лекотата си на работа, добра защита, чести обновления и най-вече – все по-сложното и ненадеждно кракване на платените антивирусни програми. Тук трябва да спомена, че Avast има и Pro Antivirus, Internet Security и Premier версии, които са си платени и умело се предлагат при инсталация и работа с програмата.

 

Какво ново във версия 8 на Avast?

Нов интерфейс за боеца с вируси

avast 8- безплатна антивирусна програмаРазликата е видна- изчистен начален екран за по-бърз достъп до най-важното за вас. Например от бутона Scan директно отиваме на Quick Scan (бързо сканиране), което е и насторено за режим на сканиране по подразбиране.

 

 

 

 

 

Какво още ново?

Всичките стандартни бла-бла от програмистите – подобрено скaниране, работа на програмата, работа в windows 8  и т.н.

Добавени са 2 интересни екстри:

avast8 -  безплатен антивирус - обновяване на програми– инструмент за премахване на тулбарове от браузъри. Това са всички онези нагляри, които решават да ви зачукат по още един ред с ненужни глупости под лентата за адреси на интернет браузъра. Разбирай – Ask, Babylon, Yahoo, Bing, AVG…

– Аваст вече следи за обновления на жизненоважни (и не чак толкова) програми инсталирани в компютъра ви настоящата версия и тази, която е инсталирана в компютъра ви. Става досадно малко, може и да изключите част от програмите, за които не ви дреме дали са ъпдейтнати.

 

 

Avast може да изтеглите от тук avast 8 - добра антивирусна програма

Официален сайт Avast

 

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments