BlitzWolf 40W умно зарядно с 5 порта за всички ваши USB устройства

Джаджи
BlitzWolf 40W Smart зарядно с 5 порта
Към обновената версия на това смарт зарядно за мобилни устройства

Ако в момента разплитате топка USB кабели и се чудите кое зарядно за кое устройство беше, то нямам идея защо не продължите със заниманието си, ами ровите из нета. Така и така четем тази статия, ето едно предложение, с което ще подчините поне малко целия този хаос около вас. BlitzWolf предлагат умно зарядно за мобилни устройства, което освен че ви дава възможност да закачите до 5 джаджи едновременно, но и ще даде най-доброто за техните батерии.

Характеристики:
мощност: 40W
вход: AC 100-240v
изход: 5V±0.2V /2.1A(2.4A Max)
размери : 91 х 58 х 26мм
тежест: 300гр.

Изработка, дизайн, работа

Пристига в картонена кутийка, в която имаме кратки инструкции за работа, EU тип кабел за включване към контакт и самото зарядно. На външен вид и допир имаме работа с качествен продукт. Пластмасата, от която е изработен, е доста по-добра от аналогични и евтини китайски продукти. Нямам забележки и при сглобката.
Не нагрява и не издава звуци при работа. Може да бъде ползвано с всички ваши устройства – независимо дали е iPhone, Samsung, Xiomi, таблет или смартфон, енергийни банки или портативни плеъри… Blitzwolf’s Power3S технологията интелигентно разбира какво устройство има насреща и му дава най-доброто, за да го зареди максимално бързо, като контролира изходната мощност.
Зарядното на BlitzWolf предлага защита от токови удари, както и от прегряване. Всеки един порт ще се изключи, след като е заредил съответното устройство.

Къде да го закупим

Това зарядно може да бъде закупено на най-изгодна цена от BangGood. (цена ~18$)

В заключение

Малко и компактно устройство, с качествена изработка. Този адаптер ще въведе малко ред у дома, а и е уред, на който можете да поверите USB устройствата си. Прави го особено полезно и при семейни пътувания.

Фото ревю

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments