Къде да купуваме или продаваме линкове. Допълнително улеснение за уебмастъри

Интернет

backlinks.com - buy and sell linksСигурен съм на много от уебмастърите вече им се е налагало да купуват линкове към нови техни проекти с цел по-добро класиране в търсачките, а на други – да продават такива. Знаете, че може да си докарате сносна месечна сума от ваши сайтове с добър (и не чак толкова) Google Page Rank.

Искам да Ви предложа един сайт BackLinks.com , чрез който процеса на покупка и продажба на линкове са автоматизира, спестява търсенето по форуми и други места, не се налага директен контакт с клиент.
След регистриране в сайта, ако желаете да продавате линкове е нужно просто да добавите малко код в сайта или блога си. Добавянето му е опростено максимално, можете да изберете различен код за ASP или PHP сайтове, както и плъгин за WordPress базирани блогове. Цената за покупка или продажба на линк се формира според PR-а му, а парите се превеждат всеки месец чрез PayPal , което си е доста удобно и за БГ уебмастърите. Процеса на регистрация и одобряване са автоматизирани, а съпорта отговаря бързо и изчерпателно.

Ще се радвам ако имате впечатления вече или знаете и други работещи системи покупка и продажба на линкове да коментирате под темата

продажба и покупка на линкове

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

1 Comment
по-стари
по-нови най-полезни
Inline Feedbacks
View all comments
saim
06.03.2018 6:31

wow amazing post thanks for sharing