Cigabuy – магазин за електронни цигари от Китай

Пазаруване

Китайски онлайн магазин за електронни цигари, консумативи, аксесоари, ниска цена

Cigabuy е нов магазин за електронни цигари, течности и консумативи стартиран от TinyDeal. Cigabuy предлага огромно разнообразие на електронни цигари и течности за тях на изумително ниски цени.

С други думи – специализиран онлайн магазин за електронни цигари и аксесоари от Китай

Ако все още не сте сигурни дали искате да спрете нормалните тютюневи цигари, сега е момента да направите своя тест – просто няма да е нужно да вложите чак толкова много, за да пробвате чудото наречено електронна цигара.

Освен богато разнообразие на модели, тук ще намерите и резервни части за тези цигари – батерии, атомайзери, usb зарядни… Също разполагат и с доста аксесоари – кутийки, торбички за съхранение и връзки, за да ги губите по-трудно.

За предлаганите от тях течности не мога нищо да кажа, малко съм предпазлив и скептичен към състава им, но пък от друга страна и по нашите магазинчета за електронни цигари се предлагат течности произведени в Китай и то от наложени като качествени марки.

cigabuy - електронни цигари, консумативи, аксесоари, течности
Регистрацията в сайта е бърза и неангажираща. Попълвате само име, мейл адрес и парола. Стандартни необходими данни за всички китайски сайтове. Предлагат се 2 метода за плащане – PayPal и всички други най-популярни методи.

Напред към CigaBuy.com

Очаквайте и нови включвания при появата на кодове за намаление или друг интересни промоции. Ако имате въпроси относно пазаруването, доставката или мнение – използвайте формата за коментар под статията.

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

6 Comments
по-стари
по-нови най-полезни
Inline Feedbacks
View all comments
Ивайло
07.12.2013 15:41

Здравей би ли споделил още някой такъв магазин за електронни цигари с безплятна доставка благодаря предварително. :)))

Ивайло
07.12.2013 21:10

Като цяло говоря дори и да не е специализирал за ел.цигари 🙂 Ще съм ти много благодарен, аз давам предложение fasttech.com има доста изгодни предложения, но когато се поръчва количество 🙂

Ивайло
05.05.2014 14:00

Вече доставката не е безплатна 🙂

public image
05.05.2014 14:12

Може да става дума и за някаква грешка:
добавих едно конче : 1m White E-cigarette Fiberglass Rope / Weight: 0.01878kg
и дава:
“Sorry, your parcel is overweight to be sent via EMS/DHL; please select package manager to deliver your order in parcels or contact us to solve this problem.”
Реално не мога да го поръчам

Ивайло
05.05.2014 14:28

Вчера пуснах поръчка от там за около 5 $ доставката беше около 1 $ ,но не е безплатна 🙂 Преди пишеше до всеки продукт “Freeshipping” вече не го пише 🙂