Cigabuy – магазин за електронни цигари от Китай

Пазаруване

Китайски онлайн магазин за електронни цигари, консумативи, аксесоари, ниска цена

Cigabuy е нов магазин за електронни цигари, течности и консумативи стартиран от TinyDeal. Cigabuy предлага огромно разнообразие на електронни цигари и течности за тях на изумително ниски цени.

С други думи – специализиран онлайн магазин за електронни цигари и аксесоари от Китай

Ако все още не сте сигурни дали искате да спрете нормалните тютюневи цигари, сега е момента да направите своя тест – просто няма да е нужно да вложите чак толкова много, за да пробвате чудото наречено електронна цигара.

Освен богато разнообразие на модели, тук ще намерите и резервни части за тези цигари – батерии, атомайзери, usb зарядни… Също разполагат и с доста аксесоари – кутийки, торбички за съхранение и връзки, за да ги губите по-трудно.

За предлаганите от тях течности не мога нищо да кажа, малко съм предпазлив и скептичен към състава им, но пък от друга страна и по нашите магазинчета за електронни цигари се предлагат течности произведени в Китай и то от наложени като качествени марки.

cigabuy - електронни цигари, консумативи, аксесоари, течности
Регистрацията в сайта е бърза и неангажираща. Попълвате само име, мейл адрес и парола. Стандартни необходими данни за всички китайски сайтове. Предлагат се 2 метода за плащане – PayPal и всички други най-популярни методи.

Напред към CigaBuy.com

Очаквайте и нови включвания при появата на кодове за намаление или друг интересни промоции. Ако имате въпроси относно пазаруването, доставката или мнение – използвайте формата за коментар под статията.

Споделете, ако статията е била полезна

6
Коментари и мнения

3 Автори на коментари

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

по-нови по-стари най-полезни
Ивайло

Здравей би ли споделил още някой такъв магазин за електронни цигари с безплятна доставка благодаря предварително. :)))

Ивайло

Като цяло говоря дори и да не е специализирал за ел.цигари 🙂 Ще съм ти много благодарен, аз давам предложение fasttech.com има доста изгодни предложения, но когато се поръчва количество 🙂

Ивайло

Вече доставката не е безплатна 🙂

public image

Може да става дума и за някаква грешка:
добавих едно конче : 1m White E-cigarette Fiberglass Rope / Weight: 0.01878kg
и дава:
„Sorry, your parcel is overweight to be sent via EMS/DHL; please select package manager to deliver your order in parcels or contact us to solve this problem.“
Реално не мога да го поръчам

Ивайло

Вчера пуснах поръчка от там за около 5 $ доставката беше около 1 $ ,но не е безплатна 🙂 Преди пишеше до всеки продукт „Freeshipping“ вече не го пише 🙂