Детски играчки от китайски онлайн магазини с безплатна доставка

Пазаруване

Нека с тази статия да ви насоча към секциите на популярните китайски онлайн магазини за детски играчки и детски стоки. Артикулите за деца са едни от най-оборотните стоки, дали заради бързото израстване или пък заради непрестанната им нужда от нови и нови играчки… Вариантите са много, но е факт, че покупките за децата ни са едно основно перо в бюджета на семейството. Има богато разнообразие на детски стоки, някои от които са неприложими за нашите географски ширини, но пък и има някои доста добри попадения. Допълнителен бонус ще е, ако имате предварителни наблюдения за цените на някои от стоките в нашите магазини, за да знаете кога сте на сметка. За тези китайски онлайн магазини вече съм писал в отделни статии, в този материал ви насочвам към секциите им с детски стоки и играчки.

TinyDeal.com

tinydeal-detski
Тук е доста по-богато и разнообразно. Ето няколко категории, към които искам да ви насоча
Games & Puzzles – тук са всички занимателни игри, пъзели, тип Lego конструктори, модели за сглобяване, кубчета на Рубик и подобни математически главоблъсканици…
TinyDeal имат и много добра селекция от Spinning Toys – пумпали, beyblade, йо-йо, бакугани…
Бащите или просто офис зевзеци могат да хвърлят един поглед в секцията за Прашки и подобни уреди за стрелба. Ако едно време имахме такъв избор махленските войни и обикновените хулигански прояви щяха да имат други измерения, а спомените още по-трайни.
Играчките и пособията за бебета и прохождащи деца са отново с много богат избор – дрънкалки , залъгалки, чесалки за никнещи зъби и всевъзможни меки, шарени и писукащи играчки.

 

BangGood.com

banggood-detski

BangGood.com Нямат кой знае какъв избор от играчки, но пък имат огромен избор от радиоуправляеми модели. Каквото ви потрябва с дистанционно управление – хеликоптери, самолети, автомобили и резервни части за тях. Идеалният подарък, за да блеснете в парка или на излет. Имат много коментари и мнения за отделните артикули, а и доста потребители качват свои видеоклипове на покупките си. По този начин можете добре да се ориентирата какво купуивате и какви са му възможностите.
Разгледайте сами за какво става дума в RC Toys секцията им

 

GearBest.com

детски играчки от Китай, пазаруване от gearbest. Мнения и коментари, списък

към секцията с играчки и хоби продукти на GearBest

GearBest е сред най-популярните напоследък китайски онлайн магазини. Съответно и тяхната секция с играчки е доста добре заредена, като акцента и тук е върху радио моделите. Естествено ще намерите и екшън фигури, пъзели и конструктори, музикални инструменти и още куп други играчки. Не пропускайте да разгледате. Доставката е отново безплатна, освен за по-скъпичките играчки (RC моделите)

 

DHgate.com

детски играчки от DHgate. Играчки и детски стоки от китайски онлайн магазини

към секцията с детски играчки на DHgate

DHgate.com е магазин тип „пазар“, защото тук предлагат стоката си хиляди търговци и производители. Отново ще намерите RC модели, пъзели, забавни и купонджийски играчки и аксесоари. Освен това имат голяма секция с детски и бебешки дрехи и други полезни неща. Пазарувайте само от надеждни търговци, с много продажби и добър рейтинг. Плащането става с банкова карта, чрез системата на DHgate.

 

Играчки от Aliexpress.com

играчки от азиатски търговци - разгледайте в Aliexpress

Секцията за играчки на Aliexpress e огромна – разгледайте!

 

Най-сладкото ще го оставя за накрая. Тук разнообразието е огромно, хиляди търговци предлагат какви ли не продукти. Aliexpress e едно море от стока, което трябва да бъде разгледано. Естествено, няма Lego, но пък има стотици съвместими конструктори, които са копирали до последно кубче моделите на известната марка. Това от друга страна прави по-бюджетно отглеждането на всеки един дребосък с болезнена страст към игра с цветни кубчета. Играчки от-до

 

Кои са вашите предложения и от кой китайски онлайн магазин поръчвате?

Текущи промоции

образователни играчки

Споделете, ако статията е била полезна

Коментари и мнения

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.