Как да получим 40 безплатни обяви в Etsy при създаване на нов магазин

Как да... ?

Etsy е онлайн пазар, където независими творци и занаятчии могат да продават стоките си. Името се свързва предимно с ръчно изработени стоки – бижута, мебели, инструменти, изкуство, дрехи, домашен декор, сувенири и много други.

Имате хоби, което смятате да превърнете в бизнес или вече имате такъв, но смятате да го развиете- Etsy е добър избор.

По подобие на eBay, Amazon и Aliexpress- Etsy са положили големи усилия, за да популяризират платформата си и да ви предложат място за предлагане на стоки, което се радва на добър поток от посетители.

Това, от което печелят е именно, че ви предоставят място за продажба.

Колко струва публикуването на продукт в Etsy?

Etsy има своите такси и комисионни, които взима от търговците. Публикуването на обява не е безплатно, то струва $0.20

И в случай, че искате да пробвате, но без да правите излишни разходи, то безплатните обяви ще Ви спестят допълнително пари.

Ето как да получите 40 безплатни обяви в Etsy за нов магазин

Безплатните обяви могат да се използват за добавяне на нови артикули във вашия магазин или за подновяване на вече добавени, които не сте успели да продадете в рамките на 4 месеца.

Просто следвайте този линк

Уверете се, че регистрирате магазина си директно от страницата, към която ще ви отведе връзката. Ако излезете от тази страница, или да решите по-късно да го създадете, то може този метод да не сработи за вас и да не получите безплатните обяви.

След като щракнете върху връзката, можете да следвате стъпките, за да се регистрирате и да отворите своя магазин.

За да бъда максимално откровен с Вас- ако се регистрирате в Etsy с този линк, то аз също ще получа малък бонус от 40 обяви за моя магазин.
Искам да Ви благодаря предварително!

Как да разберем, че сме получили своите безплатни обяви?

След като se регистрирате, отидете на вашето табло за управление на магазина и посетете секцията Listings. В горният десен ъгъл на екрана, до бутона “+Add Listing” ще бъде изписано “40 free

Имат ли безплатните обяви в Esty срок за ползване?

Добрата новина е, че безплатните обяви нямат срок за ползване. Така че можете да отделите време, за настроите магазина си и да обмислите своята стратегия. Не е нужно да бързате.

Ако нещо се обърка – не се колебайте да се свържете със съпорта на Etsy. Не са особено бързи, но ако сте настоятелни- рано или късно помагат.

Към Вашите 40 безплатни обяви в Etsy

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments