Дрехи от китайски онлайн магазини – списък на надеждни места за пазаруване

Пазаруване

Статията  “Дрехи и модни аксесоари от Китай с безплатна доставка – BangGood” се радва на добър интерес и това ме мотивира да направя една обобщена публикация с модните секции на по-добрите от китайските онлайн магазини. Списъкът може да ви послужи за отправна точка в пазаруването, а сайтовете са пробвани и доставят стоките си коректно. Прегледайте ги всички, сравнявайте цените и гледайте за размерите внимателно. Всички сайтове от листа приемат родни банкови карти, а с малки изключения и PayPal (за повече сигурност).

Модна секция на BangGood.com

Дрехи и модни аксесоари от Китай в BangGood.com

Дрехи и модни аксесоари от Китай в BangGood.com

Една от най-добрите и поддържани модни секции сред китайските онлайн магазини. Тук ще намерите дамски, мъжки и детски дрехи и аксесоари. Секси бельо и плюс размер дрехи. Често правят промоции на колекции дрехи и имат апетитни кодове за отстъпка. Предлагат безплатна доставка.

плащане: PayPal, кредитна/дебитна карта
доставка: Безплатна

Към BangGood.com >>

Модна секция на GearBest.com

Към модната секция на GearBest - дрехи, аксесоари, чанти...

Към модната секция на GearBest – дрехи, аксесоари, чанти…

Също добре заредена секция за дрехи – мъжки и дамски. Чанти, бельо, бижута… За всеки по нещо. Следете си размерите, специално за мъже по-високи от 180см и над 80кг трудно ще се намери нещо. Доста от облеклата граничат с безумието, но пък азиатците имат доста по-изкривени вкусове. Естествено, преобладава кежуъл модата.

плащане: PayPal, кредитна/дебитна карта
доставка: Безплатна

Към GearBest.com >>

RoseGal.com – сайт за дрехи и модни аксесоари от Китай

Rosegal.com - китайски онлайн магазин за дрехи. Мъжки, дамски и детски дрехи и аксесоари

Rosegal.com – китайски онлайн магазин за дрехи. Мъжки, дамски и детски дрехи и аксесоари

Този магазин е само и единствено за мода. Дрехи, бельо, плажно облекло,  аксесоари и бижута, дори перуки и екстеншъни. Само да искате нещо модно и разчупено. Постоянно са в промоция и предлагат кодове за отстъпка. Доста хора пазаруват от този магазин, поръчките с безплатна доставка пристигат в рамките на нормалното за китайски магазин.

плащане: PayPal, кредитна/дебитна карта
доставка: Безплатна

Кодове за отстъпка | Към Rosegal.com >>

Zaful.com – сайт за дрехи и модни аксесоари от Китай

Още един китайски онлайн магазин за облекло с доставка до България

Към Zaful.com – китайски онлайн магазин за дрехи.

Сравнително нов онлайн магазин, който е също и само насочен към мода. Естествено, както и в другите магазини мъжката секция не е чак толкова голяма, но за сметка на това – всяка една модерна дама ще отвори десетки табове в браузъра си, докато пълни количката за пазаруване. Рокли, пуловери, топ и тениски, плажни дрехи и бански, бельо… При финализиране на поръчката може да избирате от активни кодове за отстъпка, също така предлагат и намаление при първа покупка и регистрация.

плащане: PayPal, кредитна/дебитна карта
доставка: Безплатна

Кодове за отстъпка | Към Zaful.com >>

Aliexpress.com – модната част от пазара

Пазаруване от Aliexpress - мнения, коментари, поръчка и доставка

Към модната секция на Aliexpress – дрехи, бельо, спортно облекло, детски дрехи.

С Aliexpress едва ли мога да ви изненадам, той също е споменаван в този сайт. Хиляди търговци на едно място, които трепнат да ви продадат нещо. Фестивала на пазаруването- 11.11 е тяхна идея. Не предлагат плащане с PayPal, но имат сигурна система за разплащане с дебитни/кредитни карти. Всички потребители, които до този момент са пазарували само от български онлайн магазини, се изненадват, когато видят, че до този момент са плащали поне двойно за покупките си. Става ясно и защо в родните магазини има толкова снимки на азиатски модели. В Алиекспрес е важно да следите за рейтинг на търговец и да не се нахвърляте на нереално ниски цени.

плащане: кредитна/дебитна карта
доставка: Безплатна и платена

Повече информация за Aliexpress | Директно към Aliexpress.com >>

DHgate.com – секция за облекло

Пазаруване от DHgate.com - официални дрехи, палта и якета, рокли и панталони

Към дрехите в DHgate.com – хит облекла и аксесоари на добра цена

DHgate е големият конкурент на Aliexpress. Също така имат голяма секция със дрехи, спортно облекло, обувки, чанти, бижута… Малко по-свободен контрол над продаваните стоки и като нищо можете да се натъкнете, както на продукти на известни марки, така и на техни реплики. Ако търсите екипи на известни футболни отбори и играчи – тук можете да намерите евтини такива. Търговците пращат реални снимки на стоките, ако влезете в контакт с тях, но отново приканвам да следите за рейтинг и брой продажби.

плащане: кредитна/дебитна карта
доставка: Безплатна и платена

Още информация за DHgate | Към DHgate.com >>

Няма модна стока, която да не може да бъде открита при азиатските търговци  на ниска цена. Якета, панталони, рокли, секси бельо и спортни дрехи и модни аксесоари, детски дрехи на добра цена. Винаги са в крак с модните тенденции. Никога не бързайте при покупка, проверявайте внимателно размерите, сравнявайте при отделните търговци и магазини. Комуникирайте с тях, ако имате въпроси за стоката или следете коментарите на други потребители. Онлайн пазаруването винаги има една тръпка при очакването на поръчка.

Ако имате свеж опит с някой от тези магазини или пък нови, надеждни предложения за този списък – споделете с коментар, нека повече хора разберат.

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments