Китайски онлайн магазини, които доставят от европейски складове 2021

Пазаруване

Най-добрите сайтове на китайски търговци със складове в Европа

Покрай новите реалности, много от китайските онлайн магазини бяха принудени да добавят и цена за доставка или изобщо да спрат доставките от Китай до България. Клиентите от своя страна да чакат повече за поръчките си. По-добрите онлайн магазини започнаха все повече да обръщат внимание на складовете си в Европа и да ги поддържат заредени с по-голямо разнообразие на стоки.

Ето един списък на китайските онлайн магазини с добри европейски складове.

Поръчките пътуват по-бързо, цената за доставка е приемливо ниска, а често е и безплатна. Най-важното – не се налага да се редите допълнително на митническите гишета, защото стоките, които идват от други страни членки на ЕС, не се облагат допълнително с ДДС или мито.

GeekBuying.com

когато говорим за китайски онлайн магазини с европейски складове

GeekBuying в последно време се превърна в мой фаворит сред китайските онлайн магазини с европейски складове. Предлагат доста добри цени на продуктите, изключително добре заредени складове в много държави от ЕС. От дребни джаджи, през електрически тротинетки, мебели, битова електроника и фитнес тренажори.

Като съвет – проверявайте в кои евро складове стоката е с най-ниска цена за доставка или безплатна такава. Най-често това е складът в Полша.

BangGood.com

banggood - един от най-добрите китайски онлайн магазини, който предлага и стоки на склад в Европа

BangGood (какво име само) е другият ми най-любим магазин. Но след като започна световната блокада през март 2020, работата с доставките тръгна на добре и повечето им стоки, които са в Китай, сега имат доста неизгодна цена за доставка, особено ако ви трябва нещо малко.
Точно по тази причина изнесоха най-апетитните си продукти в европейските си складове. Сега може да поръчате бързо и най-често с безплатна доставка от Европа. По този начин далеч по-удобно може да се сдобиете с поредната Xiaomi джаджа или да си харесате нов геймърски стол, робот прахосмукачка, дрон… и други обемисти стоки, които ви беше трудно или много скъпо да поръчате от Азия.
Тук ще откриете всичките им стоки в Европа

Aliexpress.com

Така и така прекарвате толкова време из дебрите на Алиекспрес, сигурно вече сте забелязали и че много от търговците там са заредили стоки в Европа. Ключови думи, които може да добавите към търсенето, са “Ship from EU”, “EU warehouse” или просто да обърнете внимание на местата, от които ви доставят търговците на графа “Ships From:”


В Aliexpress конкуренцията между продавачите е голяма и цените са доста добри, струва си да огледате точно там за нов смартфон, електронна джаджа или дрешки…

Бонус видео: Как да търсим стоки в Алиекспрес, които са на склад в Европа

GearBest.com (може да пропуснете този магазин)

редакция 11.2021 – В момента ситуацията с GearBest е малко несигурна и не ви съветвам да губите време
GearBest също имат стоки на склад в Европа. При тях е малко по-омотано в откриването на стоките, които са в Европа. От тях може да намерите продукти, които са им на склад в Европа, и да налучкате откъде ще ви е най-изгодно и кой склад доставя до България.


Опитах да си поговоря по темата и със съпорта им, за да открия най-удобен начин за откриване на стоките в европейските им складове. Но отново се сблъсках с безпрецедентно вникване в темата, което само азиатските кол центрове могат да ви дадат. С други думи – само в краен случай и на успокоителни.

Както и да е – GearBest e един от най-популярните китайски онлайн магазини и има доста почитатели в България. Едно е местата, където винаги ще намерите добра цена за нов ТВ бокс, 3D принтер или пък глезотийки за автомобила.

Заключителни думи по темата: китайски онлайн магазини с европейски складове

Разбира се, има и други китайски продавачи, които предлагат стоките си в Европа, но тези места са сред предпочитаните от мен за пазаруване. Винаги може да хвърлите поглед и в Ebay, DHgate, Amazon…
Най-важното е – да намерим добра цена, бърза доставка и без да ни се налага допълнително да се обясняваме по митническите гишета.
Какво е вашето мнение за изброените китайски онлайн магазини със складове в Европа, кой е вашият избор номер едно?

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

4 Comments
по-стари
по-нови най-полезни
Inline Feedbacks
View all comments
Тони
08.07.2021 23:35

Здравей,знаете ли нещо за този сайт защото за първи път го виждам https://www.cigabuy.com

Public Image
09.07.2021 5:40
Reply to  Тони

Това остана от TinyDeal

Тони
09.07.2021 8:34
Reply to  Public Image

дали може да се пазарува

Public Image
09.07.2021 10:04
Reply to  Тони

Пазарувал съм преди време, предполагам и сега може.