Как да печелим във FIFA 23. Съвети за начинаещи.

Как да... ?

Да кажем добре дошли и на FIFA23 играчите, които са се сдобили с играта след Черен петък или покрай коледните намаления.

EA SPORTS FIFA 23 ви пренася на футболния терен с технологията HyperMotion2, която осигурява още по-голям реализъм в играта. В ход e Световното първенство по футбол, добавени са женски клубни отбори, функции за междуплатформена игра и други подробности, които изобщо не са ви интересни в момента.
В този материал ще ви дадем няколко насоки как да натрупате малко FIFA coins (разменната монета в играта), за да подобрите отбора си.
Както знаем, късмет при отваряне на пакети имат основно YouTube стриймърите, но не и вие. Така че ще трябва да съберете малко пари, за да включите в отбора си мета играчи.

Ето и няколко съвета за начинаещи играчи за по-бързо натрупване на FIFA coins, без да се налага да инвестирате истински пари.

Няма смисъл да купувате традиционните златни пакети (Gold packs)

Premium gold pack FIFA23 - 12 предмета, 3 от тях са редки. 7500 coins

С малко игра в различните модове на Ultimate Team ще видите, че пакетите идват доста лесно. Отварянето им обаче, ще ви убеди, че трудно ще натрупате средства с тях.
Пакети може да печелите, като подреждате SBC задачите, седмични награди от Division Rivals, Squad Battles, FUT champions… Но подобни пакети печелят всички играчи. В резултат на това обикновените златни карти на играчи могат да бъдат купени за по 400-500 монети. Това ни връща на темата – един златен пакет струва 7500 и ако вътре има 4 или 5 карти на футболисти (максимум 3 редки), то вероятността тяхната обща пазарна стойност да е по-голяма от цената на пакета е минимална.
Точно за това няма смисъл да купувате златни пакети, но не забравяйте да отваряте свободния за преглед пакет на всеки 24 часа. При някой уникален късмет, може и да изскочи нещо добро. Например играч 84+ или специална карта, с която да възвърнете цената и да спечелите отгоре.

Златен пакет, който може да прегледате преди да купите всеки ден

Купувайте само сребърни и бронзови пакети.

Тези пакети са на цена 3500 и 750 съответно. Докато повечето играчи са обсебени в отварянето на златни пакети, много по-малко сребърни и бронзови пакети се отварят ежедневно, което означава, че имате голяма шанс играчите и предметите, които ви се падат, да са с по-голяма рядкост и да се продават по-бързо.

Купувайте и отваряйте само сребърни и бронзови пакети.

Тук може да спечелите не само от редки играчи (нужни за SBC-та, но и такива за специални мисии), също така може да продадете ценни екипи, треньори… Винаги сравнявайте цените на картите и ги продавайте конкурентно. Ако прецените, че някоя карта върви прекалено ниско в момента, запазете я за по-късно.
Например: пада ви се сребърна или бронзова карта на играч от някое от топ първенствата, но в момента се продава на цена близка до минималната. Не бързайте да я продавате! Картата ще има доста по-добра цена след няколко дни, когато е необходима за седмични SBC или когато най-накрая добавят SBC-тата за отделните първенства.

Полезни съвети за сребърните пакети (Silver packs)

Винаги сравнявайте цените на сребърните карти, за да видите текущата пазарна стойност.
Mениджърски договори: пускайте ги на минимална цена – 150-200койнс за 1 час.
Договори на играчи: quick sell.
Kарти с екипировка, значка, празненство, мениджър, стадион, тема, топки: аз лично бих погледнал цените и ако няма нещо, което да върви скъпо, го продавам незабавно, без да го пускам на трансфер маркета.

Няколко съвета за бронзовите пакети (Bronze packs)

Възможни приходи от бронзов пакет и карти, които да продадем с Quick Sell опцията

Карти на играчи: сравнявайте цените играчите от популярни първенства или нации и ги пуснете на конкурентна цена. Отново може да пазите някои за по-късен етап на играта, докато не им се вдигне цената. Продавайте останалите за минимума 150-200.
Редки мениджърски договори: пускайте ги на минимална цена за 150-200coins за 1 час.
Редки договори за играчи: 150-200coins за 1 час. Колкото и странно да звучи- петък, събота и неделя много играчи купуват панически и покрай златните карти за контракт, вървят и бронзовите.
Карти с нормални контракти, екипи, треньори, топки… всичко може да продадете незабавно (quick sell).
НО внимавайте – редки екипи като този на Bohemian FC се продават по 3-4000, както и карта с бразилски треньор.

Бронзовите карти - екип на Bochemian FC се продават скъпо

Колкото и минимална да ви се струва възвръщаемостта от бронзовите пакети – ако отворите няколко десетки от тях, ще видите, че не след дълго ще натрупате сносна сума. За разлика от златните пакети, тук 4 карти с играчи ще ви донесат поне 800 монети. При цена на пакета 750, още с отварянето сте в изгодна позиция. Това е и в основата на легендарният Bronze Pack Method

Продадени бронзови карти на предмети във FIFA23- мениджърски договор, екип

Бъдете активни на пазара

Релиствайте картите от списъка с трансфери колкото се може по-често. Всички обикновени (common) артикули, които не са карти с играчи и не се продават за повече от 48 часа, може да ги продадете незабавно с опцията Quick Sell. Няма смисъл да запълват листа ви с трансфери, който е ограничен до 100.

Това занимание определено отнема време, затова ще ви е необходима и подкрепата на FIFA Companion App. Апликацията за мобилни устройства, ще ви помогне да менажирате отбора си и да следите трансферната си листа.

Често задавани въпроси за търговията във FUT на FIFA23

Може ли да купя FIFA 23 coins?

Технически не можете да купите FIFA coins от EA или други търговци – но можете да платите, за да направите получаването на FIFA 23 coins много по-лесно.
Можете да закупите FIFA 23 points, с които да купувате пакети. След това да продадете картите, които са ви се паднали и да натрупате монети. Обърнете внимание на разликата между points и coins

Много сайтове твърдят, че продават “cheap and safe” FIFA coins. Вярно ли е?

Продажбата на монети е забранена дейност във FIFA, тъй като включва прехвърляне на FUT coins от една сметка в друга. Това се прави, като купувачът пусне карта на трансферния пазар и продавачът на монети купува тази конкретна карта на завишена цена. Това може да ви донесе премахване на монeтите или блокиране на акаунта.

Откъде мога да купя FIFA23 или FIFA23 points изгодно?

Първи избор за изгодни игри и всичко свързано с тях е CDkeys.com – там може да намерите актуални заглавия на игри, добавки за тях или абонаменти на най-добра цена.

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments