Как да променим цвета на Фейсбук профила си…

Интернет

Как да сменим цвета на Фейсбук? …това е много погрешна стъпка към този момент. От все повече места излиза информация, че мрежата е залята с предложения да промените цвета на Фейсбука си във черно, розово или друг цвят. Тези предложения с линкове водят към СПАМ и СКАМ сайтове, които освен че няма да ви помогнат с решаване на проблема биха злоупотребили с вашите данни и компютър. Към момента нищо няма официално от самите Фейсбук и ще посъветвам да не кликате на линковете водещи към подобни оферти.

Естествено, че можете да промените цветовете, има подобни решения с тонове. По сходен начин можете да проемните и цветовете на Gmail пощата си, да речем. Става дума за скриптове, които се активират в браузъра ви и променят цветовете, но ефекта не е кой знае колко зашеметяващ – промените ги виждате само вие.

Така и така сме на темата – не, никой не може да ви помогне да видите кой наблюдава вашият профил в момента! Това също е измама! Подобни апликации служат единствено и само за събиране на данни от потребители, вероятно си спомняте как наскоро наш сънародник закупи за няколко долара данните на милиони активни потребители.

Бъдете внимателни и не вярвайте сляпо на всяка оферта. Кофти пичовете са винаги по-активните.

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments