Oclean X Pro Elite – четка за зъби от бъдещето

Джаджи

Oclean X Pro Elite разполага с цветен LCD тъч екран, вътрешни сензори за налягане и жироскоп, идва с новата Oclean OS. В състояние е да открива слепите зони за четкане и с какъв натиск се случва всичко и да даде отчет в реално време. Звучи като сценарии от научнофантастичен филм.

умна четка за зъби Oclean X Pro Elite

Oclean е компания от екосистемата на Xiaomi. Вече спряхме да се изненадваме, че продуктите на китайският технологичен гигант са решени да навлязат във всяка сфера на живота ни, а просто ги приемаме и ползваме. Основана през 2016 г., Oclean е иновативна компания, специализирана в проектирането и производството на продукти за дентално здраве като електрически четки за зъби и водни флосери. За един по-практичен и усмихнат ден.

Та директно на въпроса- вчера бе представена новата умна четка за зъби Oclean X Pro Elite. Това е един амбициозен проект, който прави опит да внесе още иновации и подобрения сред продуктите, предлагани на пазара.
Oclean X Pro Elite може да бъде поръчана директно от официалният сайт на компанията с промоционална цена, възможност да получите допълнителни подаръци и безплатна доставка.
Вижте повече в края на статията.

мнения и коментари за Oclean X Pro Elite

Тя идва в един момент от развитието на този продуктов сегмент, в който изпитваме нужда от нашата т.нар “умна четка” все пак да ни каже – колко добре сме измили зъбите и дали инвестицията в тази джаджа си е струвала. Повечето аналогични продукти ни дават информация за действията,, които четката извършва в устната кухина, но Oclean X Pro Elite ще направи опит и да ви даде съвети, чрез смартфон апликацията си.
Още нещо, което Oclean X Pro Elite опитва да направи по-достъпно и това е въпросното наблюдение над “слепите зони на четкане”. Тази екстра е налична в някои от по-намаханите четки на пазара, но както може да прецените сами – те са доста надценени.

Имаме цветен тъч екран на електрическа четка за зъби!

надеждна смарт четка за зъби

Oclean е първата в света марка, която добавя цветен сензорен екран на електрическа четка за зъби. Потребители, които са свикнали да работят със смартфон, могат много бързо да свикнат и с екранните контроли на четката за зъби.
С този интерфейс използването на четката за зъби става много по-лесно и по-удобно. Показва “слепи зони” и резултат от четкане в реално време, така че потребителят може лесно да се коригира незабавно. В сравнение с предишни устройства, които изискват стартиране на мобилно приложение за преглед на тази информация, удобството от вграждане на този екран може да помогне за формиране на още по-добри навици за четкане.

Незабавни резултати

Електрическата четка за зъби Oclean X Pro Elite Smart Sonic има вграден 6-осов жироскопичен сензор за наблюдение на фините промени в жестовете с четка в реално време по време на четкане, с до 1500 точки от данни, събрани на минута. Чрез изчисления на данни приложението ще определи позицията и силата на четкане и резултатите от четкането ще бъдат визуализирани в  „8-зонов зъбен модел“ на вградения екран. Ако има зони, които не са били почистени правилно или достатъчно старателно, това ще бъде показано в синьо на зъбния модел и потребителят може директно да види зоната, която не е била почистена достатъчно, за да може да е по-старател следващия път с четка в ръка.

Малко технически характеристики

Oclean X Pro Elite разполага с безчетков мотор на Maglev, използван от електрически четки за зъби от висок клас, с максимална скорост от 42000 об/мин, осигуряващ достатъчно почистваща сила за вашите зъби.

Тиха като шепот

Електрическата четка за зъби използва ултразвукова технология за активно намаляване на шума (WhisperCleanTM 2.0), намалявайки работния шум до по-малко от 45dB, което е еквивалентно на тих шепот до ухото ви. Което означава, че когато Oclean X Pro Elite е включена, хората, които стоят на метър от вас, не могат да чуят  четката,  докато я ползвате. Тези твърдения са подкрепени и с Quite Mark Oclean сертификат

Батерията

безжично зарядно

Oclean X Pro Elite използва технология за безжично бързо зареждане. Има капацитет на батерията 800mAh и може да бъде напълно заредена само за 3,5 часа. С 2 четки от 2 минути дневно на ниво 16 интензивност в режим на почистване, батерията може да продължи 35 дни непрекъсната употреба.
При ниво 1 интензивност може дори да продължи 45 дни непрекъсната употреба. По този начин Oclean X Pro Elite отпада от списъка на устройствата, ча чиято батерия да мислим постоянно.
В допълнение, Oclean X Pro Elite е съвместим с повечето масови безжични панели за зареждане, което прави зареждането по-удобно.

Dupont Diamond влакна

Диамантените влакна осигуряват по-добро почистване

Напречното сечение на традиционните влакна е цилиндрично, докато напречното сечение на влакната тук е с форма на диамант. Диамантените влакна имат повече почистващи ръбове от цилиндричните и могат да навлизат по-лесно в процепите между зъбите и да отстраняват по-дълбоко плаката за по-добро почистване.
Главата на четката разполага и с екстра за почистване на езика, изработена от мек силиконов материал и е разположена на гърба и.

Апликация Oclean

Апликацията, която може да бъде изтеглена от официалният сайт на Oclean, чрез сканиране на QR кода от инструкциите за употреба, ще съхранява за вас всичко необходимо, а и не чак толкова.
Освен това, с нея може да ъпдейтвате и софтуеъра на четката. Яко, а?

Как и откъде да поръчаме умната четка за зъби Oclean X Pro Elite най-изгодно

След 29 март тече годишна промоция на официалния уебсайт на Oclean, със страхотна цена от $59.99, безплатна и бърза доставка до Европа (8 до 15 дни) с предплатени такси (без да се занимавате с ДДС-то).
Компанията предлага 2-годишна гаранция на продукта – замяна или поправка.

Всяка поръчка на Oclean X Pro Elite има шанс да спечели и безплатни подаръци като:
Стерилизатор S1, 2 броя глави за четката, калъф за пътуване, зъбен конец

Технически характеристики

Име: Oclean X Pro Elite
размери: 2.4см x 2.4см x 24.8см
тежи: около 110гр
екран: LED цветен тъч екран
Рейтинг водоустойчивост: IPX7
Операционна система: Oclean OS
Сензор: 6-axie Gyroscope
Капацитет патерия: 800mAh
Живот на батерията: С 2 измивания от по 2 минути на ден с ниво на интензивност 16 в Cleaning Mode, батерията може да издържи до 35 дни ползване.
Ниво на шум при работа: по-малко от 45dB
Максимален въртящ момент: 220 gf.cm
Максимална честота: 42000rpm
Функции на аплиакцията: Различни планове за четкане, персонализирани планове за четкане, доклади за четкане;
Bluetooth връзка, автоматичен датчик за налягане, синхронизация на времето, персонализирани планове, седмични отчети, месечно натискане, рожден ден и поздравления за празник и др.

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments