Полезни Android апликации – февруари 2021

Daily Links

В настоящата статия ще опитам да ви насоча към няколко удобни приложения, които спокойно могат да заемат място в смартфона, таблета или тв бокс-а

С други думи искам да покажа още как да спрете голяма част от рекламите в сайтове и приложения, как да гледате и слушате YouTube без реклами и дори да му внесете премиум екстри, без да плащате допълнително . Покрай тези неща, ще ви дам и алтернатива на Google Play…

хранилището на F Droid – алтернатива на Google Play

безплатни Android апликации от F Droid

Трудно може да се разглежда като пълен заместник на Google Play магазина, но пък най-хубавото на F Droid e, че съдържа само безплатни приложения и такива с отворен код.
Ако си харесате някоя апликация, може да я изтеглите направо от F Droid сайта или да инсталирате приложението им, което да ви подсказва и за обновления. И в двата варианта не е нужно да регистрирате акаунт.
Всички приложения, които се опитват да показват реклами, да ви следят или предлагат Pro версия са маркирани с “Anti-Features”,  за да сте сигурни какво може да очаквате.

Апликацията има доста семплъл и удобен за навигация интерфейс.

Точно от там може да си инсталирате и хит апликацията New Pipe

New Pipe е безплатна алтернатива на официалната YouTube апликация.

New Pipe е безплатна алтернатива на официалната YouTube апликация.

Без досадни реклами, лесна навигация и още куп екстри. New Pipe е апликация, която е лека, пести батерията и не ви следи.
Не е необходимо да имате YouTube акаунта, за да я ползвате.
Този неофициален Youtube клиент ви дава възможност да се насладите на любимите си клипове или послушате музика, без да ви се налага да плащате премиум акаунт, за да гледате без реклами. Има възможност музиката да продължи,  дори и когато апликацията е минимизирана или екрана на устройството ви е заключен или изгасен. Отделно имате възможност да сваляте клипове във видео или аудио формат.
Най-важното – това не е кракната, занулена, хакната версия на YouTube. Просто читава апликация от доверен източник.

Youtube без реклами


Хвърлете едно око задължително

Blokada и досадните реклами изчезват

Ето как можем да блокираме рекламите в Android смартфони и устройства

Ако искате ефективно да блокирате реклами, тракери, зловреден софтуер, да спестите от мобилните си данни, да ускорите устройството си и да защитите поверителността си само с едно приложение, тогава Blokada е за вас.
Безплатна апликация с отворен код, която има голяма база с доставчици на реклами за блокиране и вграден VPN клиент за допълнителна сигурност.
Просто включвате Blokada и се наслаждавате на живот без досадни реклами.

Blokada  е безплатна апликация за блокиране на реклами в Андроид устройства.

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

1 Comment
по-стари
по-нови най-полезни
Inline Feedbacks
View all comments
Opasna bobolechka
16.02.2021 18:42

super polezno