Сигурно ли е да се пазарува от GearBest в момента? Прочетете, преди да направите поръчка

Пазаруване

Март 2021.
GearBest е популярен китайски онлайн магазин, който има своите почитатели в България. Този магазин доставя до цял свят и това позволява на потребителите да купуват някои китайски продукти, които иначе трудно могат да се поръчат изгодно извън Азия.
Не мога да скрия, че съм сред доволните потребители на GearBest и с над 90% от поръчките всичко е било коректно и нормално. Не мога да скрия, че и някои от публикациите в този сайт са направени в партньорство с GearBest.

Има ли проблем с пазаруването от GearBest?

Но към темата – в последните месеци се наблюдава тревожна тендеция недоволните потребители на този магазин да нарастват.  Съпорта им е неадекватен или изобщо го няма.
Мога да дам пример от първо лице и с мой проблем, който започва от ноември 2020 и продължава до момента. И докато в началото на годината получавах стандартните отговори – след седмица, след две, към този момент дори и не си правят труда да отговарят.
Същата ситуация е и при опита ми да се свържа с тях на мейлите, които са публикували.

Дали GearBest изоставят бизнеса си?

Забавени или недоставени поръчки, липса на комункация, негативни мнения на клиенти. Всичко сочи към сериозен проблем с GearBest и индикации, че има нещо гнило там.

Лично мнение за пазаруването от GearBest

Към момента ще ви посъветвам да избягвате поръчки от GearBest, за да си спестите бъдещи нерви. Повечето от стоките могат да бъдат намерени и при конкурентните на тях магазини.

Ангажирам се да обновявам тази статия, ако има повече яснота относно бъдещето на GearBest

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments