(редактирана) Свалете безплатно MS Office Starter 2010

Програми

ms office 2010 starter - free downloadMicrosoft Office 2010, както и Windows 7, се предлагат в различни версии, според екстрите им – MS Office Home and Student, Office Home and Business 2010, Office  Professional 2010…

Съществува и MS Office Starter 2010 – версия достъпна за потребители, които си поръчват нови компютърни системи с инсталиран софтуер на тях. Точно тази версия реално съдържа Word и Excel с прилично орязани функционалности и малки реклами отстрани.

 

До този момент се смяташе, че можете да имате Office 2010 starter само ако си закупите нов компютър, но се оказа, че може да бъде свален безплатно от сайта на Майкрософт и да бъде инсталиран на съвместими ситеми – Windows Vista и Windows 7, но не и на Windows XP или Windows 8.

microsoft office starter 2010 excelТози пакет е идеално решение за хора, които ползват Word и Excel основно, за да отворят документи и да нанесат някои корекции по тях. Хора, които нямат реална нужда да закупуват целият офис пакет, при положение, че го ползват на около 30%. Тези, които така и не могат да свикнат с безплатните заместители като OpenOffice или Google Docs, или пък просто не ви се занимава с търсене на работещ активатор, крак, сериен номер за MS Office 2010.

 

Ето и линк към MS Office 2010 Starter – английска версия от сайта на Microsoft. (линка вече не работи)

Oпитайте да свалите безплатно от  този сайт

Вижте и представянето на WPS Office в 1lev.com – безплатна алтернатива на Microsoft office

Може да споделите, ако случайно откриете линк към версия на Български език.

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

1 Comment
по-стари
по-нови най-полезни
Inline Feedbacks
View all comments
04.02.2014 2:15

prekrasno!