Xiaomi пуснаха на пазара… тоалетна хартия

Daily Links
Xiaomi Wuro Xiujia е тоалетна хартия, произведена от естествено бамбуково влакно. Предполагам, тази информация може и да хвърли в екстаз много фенове на компанията, които са започнали да си мислят, че няма с какво да бъдат изненадани вече.
Xiaomi пуснаха на пазара... тоалетна хартия

Тоалетната хартия на Xiaomi вече може да бъде поръчана от Aliexpress

Да, този продукт има доста проблеми и трески за дялане в следващите версии. Няма bluetooth, wi-fi, за връзка със смарт устройства или поне апликация и дума не може да става. Естествено, типично в стил Xiaomi, очакваме във втората версия да се предлага в куп различни цветове, няколко аромата и евентуално внесени смарт функционалности. Не искам да задълбавам повече, особено като се сещам, че при телефоните Face ID технологията е все по-популярна…

Тоалетна хартия Xiaomi Wuro Xiujia идва е два вида: класическо бяло и светло кафяв вариант. И двата варианта са съставени от четири пластова, добре абсорбираща водата хартия и не съдържат вредни добавки.
Тоалетна хартия Xiaomi е позиционирана като чудесен вариант за бременни жени, като необходимо средство за грижа за детето и за ежедневните физиологични нужди на семейството. Това става ясно от рекламните материали.

Към този момент тоалетната хартия на Xiaomi може да бъде поръчана от Aliexpress

Очакваме скоро и в локалните магазини за техника

тоалетна хартия от Xiaomi

Xiaomi Wuro Xiujia е тоалетна хартия, произведена от естествено бамбуково влакно

 

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments