Zealot S5- мини безжична тонколона с много екстри на ниска цена

Джаджи

zealot s5 - мини bluetooth безжична колона с радио

Тази компактна звукова машина я поръчах от любопитство. Предлаганите параметри, екстри и външен вид, съпоставени с безумно ниската цена, ти насажда усещането, че ги ограбваш. 🙂

Пристигна изненадващо бързо от BangGood и когато отворих кутията бях приятно изненадан. Zealot S5 наистина е това, което претендира да бъде – качествена bluetooth колонка на ниска цена.

Характеристики:

Bluetooth версия: 4.0+EDR
Bluetooth протокол: HFP, HSP, AVRCP, APTX
Обхват: 10метра
Изходна мощ: 3W
Говорител: 4Ω
Капацитет на батерията: 2000mAh
Време за музика и разговор на батерия: 12часа

Изработка, дизайн

Предлага се в различни цветове, лично избрах чисто черен дизайн. Стилен външен вид, добро съчетание на метал и пластмаса. На допир оставя добро впечатление за използвани качествени продукти и добра сглобка, нищо не пука или скърца. На дъното е бутона за включване и изключване, той се намира точно под гумираното покритие на долната част. Отстрани са разположени вход за 3.5мм аудио жак, микрофон, USB, LED подсветка (червено и синьо), mini USB вход, функционален бутон М и слот за карта памет.

вход за 3.5мм аудио жак, микрофон, USB, LED подсветка (червено и синьо), mini USB вход, функционален бутон М и слот за карта памет
От така изброените изходи и входове, предполагам ви е станало ясно, че може да използвате Zealot S5 по куп различни начини. Вградената 2000mAh батерия ви дава достатъчно дълго време за работа без зареждане.
Това устройство говори! При включване, свързване с bluetooth, радио… женски глас съобщава какво се случва. Това, че нарича S5 с друго име, не би трябвало да ви притеснява.

Работа

Та ето какво можем да правим със Zealot S5:

  • да слушаме от свързани посредством bluetooth устройства – смартфон, таблет, компютър…
  • да го използваме като хендсфри със свързан телефон, (има микрофон, нали казах). Както и при другите джаджи за свободни ръцe – музиката спира и започваме да слушаме и говорим със събеседника.
  • до го включим по нормален начин с 3.5мм аудио кабел към някой музикален плеър или компютър
  • USB флашка или SD карта – автоматично намира mp3 файлове и помни докъде е стигнало при последното изключване.
  • FM радио – задръжте бутон М няколко секунди натиснат, за да започне автоматично търсене. Включен USB кабел служи за антена. За жалост не е измислено много удобно, но с повече упоритост ще слушате и радио.

Достатъчно шумно устройство, вади сравнително добър и чист звук, плътен бас. Предполагам звукови инженери и музиканти ще му намерят кусури, но аз съм напълно доволен. Добре е да го държите на равна повърхност и да внимавате да не го напълните с пясък на плажа.

Комплект:

В малката кутийка са говорителчето, USB кабел (около 25см), упътване на китайски и английски.

zealot s5 - мини bluetooth колонка - комплект

От къде да закупим

Предполагам се предлага в BangGood ексклузивно, но никъде другаде не видях по-добра цена за Zealot S5 – около $15 (около 25лева) с безплатна доставка
Към страницата на продукта в BangGood

Заключителни думи

Идеално многофункционално устройство за забавление на открито – плаж, планина, пикник, пейката пред блока… При съпоставка цена, качество и екстри с други подобни устройства, определено Zealot S5 ми е фаворит.

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

2 Comments
по-стари
по-нови най-полезни
Inline Feedbacks
View all comments
Веселин Василев
08.09.2016 20:53

В момента е на 10$, за още около 30ч.