Как и други да добавят песни в Spotify плейлистите ви

Как да... ?

spotify - безплатна музика онлайн Съвсем скоро, след като платформата за онлайн стрийм на музика навлезе и в България, тя се превърна в социален хит и спечели доста почитатели и слушатели. Богатата база с музика за безплатно слушане и отзивчив интерфейс на апликацията накара доста хора да се замислят какъв е смисъла от складиране на тонове с mp3-ки по хардовете.

Но по темата – вече имате акаунт и поне няколко последователя/приятеля в Spotify, ето как да направим възможно и ваши приятели да добавят парчета в плейлистите, които сте създали.

Всичко от което се нуждаете е десен клавип върху плейлистата, която искате да поставите в режим Сътрудничество (Collaborate) и да изберете Collaborative Playlist, след това дайте линк към тази плейлиста на ваш приятел. Веднага щом последва тази плейлиста и той ще може да добавя песни в нея.

Неудобно в случая е, че и всеки друг последовател на плейлистата ще може да прави това. По този начин ще трябва да разчитате на добрият вкус и подход на сътрудниците към насоката на музикалната подборка.

spotify  - сподели плейлист spotify споделяне на плейлист

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments