Deezer безплатна алтернатива на Pandora и Last.fm с огромна музикална библиотека

Интернет

Deezer - pandora alternativeОбичате да слушате музика пред компютъра и търсите алтернатива на Pandora.com, Last.fm или Jiwa – може да хвърлите едно око на Deezer.com. Този френски сайт предлага всичко, което Ви е необходимо. Безплатен и легален Deezer джубокс за слушане на музика онлайн. Концепцията на сайта е подобна на онлайн радио сайта Pandora.com, в който можете да търсите любими артисти и парчета, да ги слушате, да правите плейлисти и дори да поръчвате заглавия, които не са в наличност за момента. Проблема на pandora.com е, че от доста време не се предлага за потребители от България.


В такъв удачен момент идва deezer, с огромен каталог и то напълно безплатно. Сайта се издържа от реклама и споделя приходите си с продуцентите и изпълнителите на музиката.
Как самите собственици описват проекта си:
“Deezer е първият напълно безплатен джубокс на Света!  Нашата концепция е проста: Даваме на потребителите пълен и безплатен достъп до всички техни любими песни.”
Deezer може да се използва без да е необходима регистрация, безплатното създаване на профил в сайта ви дава възможност за персонализиране на предлаганите от него услуги.

deezer.com - музика онлайн, радио, клиповеОт няколко дни активно използвам възможностите на сайта и мога да кажа, че е доста зарибяващ за всеки пристрастен към музиката. Нещо като да притежаващ почти необятна виртуална музикална библиотека на разположение по всяко време. Освен, че можете да откривате нови банди, тук можете да направите пълни плейлисти на вашите любими групи и изпълнители, в реултатите от търсенето излизат и голямо количество видео клипове.
Друга екстра, която го прави алтернатива на laft.fm е функцията му на музикална социална мрежа, където можете да се запознаете с други фенове на вашите любими банди, да разменяте плейлисти, да обсъждате и гласувате за изпълнителите…

Влезте и разгледайте : www.Deezer.com

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

1 Comment
по-стари
по-нови най-полезни
Inline Feedbacks
View all comments
28.01.2009 1:48

Благодаря! 🙂