Евтини XBOX игри и ваучери от CDKeys.com

Пазаруване

Ако отскоро сте горд собственик на Xbox конзола, предполагам сте се сблъскали с факта, че Xbox Live няма официална поддръжка за България. След кратко обикаляне по форуми в главата ви вече е пълно с различни варианти за легално ползване на конзолата – става дума за игри и плащане на абонамент за Xbox Live Gold. Някои от тези варианти граничат с окултните науки.

В най-общи линии, това което ме посъветваха от поддръжката на XBOX, е да си остана в регион, който ми харесва – например САЩ или Англия и да си купувам игри на физически носител (вече не са заключени за определен регион) и предплатени карти от локалните магазини. С предплатените карти мога да купувам игри директно от Xbox Live или пък да си плащам абонамент за Xbox Live Gold. За тези предплатени карти внимавайте да не са заключени по регион.

И тъй като оригиналните игри за Xbox One ми се струват скъпички в България,

намерих услугата на CDKeys.com. Този сайт продава дигитални ключове за Xbox One и Xbox 360, игри и предплатени карти за Xbox Live, Gold и EA access (игрите на ЕА). Предлагат се също така и игри и услуги за PC, Nintendo и PlayStation (разгледайте).

Регистрацията е лесна, в даден момент ще поиска да потвърдите кода, който ви изпращат като SMS на телефона. Плащането е с PayPal или банкова карта, но PayPal ми се струва по-сигурен вариант, особено когато съм все още недоверчив към магазина.

За тест направих поръчка – Assassin’s Creed: Unity за Xbox One. Сравнително стара игра, но по магазините я видях на цена около 60лева. Купих я от тях за около $2 !

Ето още нещо за сравнение FIFA 17 за Xbox One по магазините е към 140 лева, а дигитален ключ от CDKeys ми струва – $36, като тази цена пада, тъй като често правят промоции.

Та получения код за Assassin’s Creed: Unity го въведох в Xbox Live полето Redeem Code и системата ме отведе към страница, откъдето да сваля играта.

xbox one - Fifa 17 игра на по-ниска цена

Нещо, което трябва да имате предвид – копирайте кода за играта веднага, след като ви се появи в сайта. По-късно не го получих нито на пощата си, нито в раздел поръчки на акаунта ми в сайта.

Разликата между дигитален ключ и физически носител (диск) е незначителна. И в двата случая играта се инсталира изцяло в дисковото пространство на конзолата. Неудобното на диска е, че пак ще трябва да е вътре в устройството. Това ме кара да предпочитам дигиталните ключове.

По принцип съм внимателен към необмислени покупки от интернет, особено в тази сфера. Бъдете внимателни и вие, когато търсите източници на по-евтини игри и други дигитални благини.

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

2 Comments
по-стари
по-нови най-полезни
Inline Feedbacks
View all comments
Илия Илиев
13.12.2019 6:19

Здравейте а къде излиза кода след като заплатя с PayPal

public image
13.12.2019 8:35

На пощата си получавате мейл с линк към кода