Firefox Focus е малък, лек, блокиращ рекламите браузър за Android и iOS

Програми

Интернет сърфирането в наши дни не е чак толкова гладко и приятно в свят, пълен с бисквитки, следене на потребителски навици и данни, реклами от екзотични мрежи…

Firefox Focus браузър за смартфони и таблети без реклами

Firefox Focus браузър за смартфони и таблети без реклами

Отдавна съм загърбил продуктите на Mozilla, но Firefox Focus си заслужава да бъде тестван. Това е чисто нов браузър за мобилни устройства, който автоматично блокира широк спектър от реклами и онлайн тракери. Лесно изтривате историята на сърфиране, паролите и “бисквитките”, така че няма да ви притесняват неща като нежелани реклами. Да, имам предвид, че изобщо няма да се занимавате с леля Джесика от Видин, която е научила 6 езика за месец, докато спи с този прост метод.

Този браузър е лек, бърз и малък като размер. Няма възможност за отваряне на табове, но пък ако държите, може да се насладите на сайтовете в пълния им рекламен блясък с функцията “Отвори с…” и да разгледате в основния си браузър. С други думи – Firefox Focus е за всички, които искат набързо да разгледат или проверят някой сайт, без да губят трафик и екранно пространство с гледане на реклами.

Firefox Focus има версия за Android и iOS

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments