Как да конвертираме записите от аудио касети в mp3

Джаджи

конвертиране на аудио касета в mp3Мнозина все още притежават чували с аудио касети, които сърце не ви дава да изхвърлите. Помним още времето, когато записите са набавяха трудно, най-добрите ни приятели бяха тези с двугнездови касетофони, а класата бе в притежанието на повече касетки… И лека-полека се стига до днешната ситуация – имате няколко кашона/рафта/чекмеджета пълни с аудио касети. Част от записите сте успели да си ги набавите в цифров формат, но има и някои заглавия, които с години търсене из най-затънтените места на Интернет нямат откриване. Започвате да се чудите дали пък тези парчета не са изпълнени еднократно пред вашият касетофон включен на запис.

Направо към темата – ето как с една елементарна джаджа, произведена в братски Китай и струваща 20 долара, ние ще обърнем записите от старите касети в mp3 формат. Технологичното чудо работи с USB Интерфейс и предлага да конвертира музикалната ви колекция на ленти в MP3, WAV, AIFF или OGG медийни формати и по този начин да им насладите на Ipod-a, mp3-плеъра, телефона, диск и изобщо всяко едно място, където можете да съхраните и възпроизведете някой от горните дигитални формати.

Устройството наподобява уолкмените от нашата младост, пак е възможно да работи с батерии, но връзката с настоящето е осъществена от USB интерфейс за пренос на данните и захранване. Поддържа Windows XP / VISTA / 7, Mac OS

В комплекта имаме – въпросната джаджа, слушалки, USB кабел, диск със софтуер за инсталиране и инструкции

Продава се в BangGood.com и струва под 20$, предлага се с безплатна доставка до България и представлява идеалното домашно решение за конвертиране на записи от касета към MP3.

Още за сайта | Купони за отстъпка в BangGood

касета към mp3 обръщане на аудио касета в mp3 конвертиране на аудио касета в mp3

 

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

1 Comment
по-стари
по-нови най-полезни
Inline Feedbacks
View all comments
opaa
05.06.2013 13:02

Много интересна джаджа, благодаря за полезният линк. Имам доста касетки, които искам да обърна в mp3-ки