Nokia вади на пазара Андроид ТВ бокс

Джаджи

Нокия и до ден днешен си остава марката със здравите телефони от близкото минало. След като направиха опит да влязат в 21-ви век със своите смартфони, успяха по-скоро да вдигнат шум с повторно издание на хит модела си 3310. Сега правят опит и с ТВ бокс.

Nokia Streaming Box 8000 е тв бокс с Android 10

Nokia Streaming Box 8000 е тв бокс с Android 10

Изглежда подобно на всяко друго устройство с Android TV на пазара, предоставящо на потребителите достъп до приложения от Google Play, включително Netflix, Prime Video и Disney+, Youtube.

Nokia Streaming Box 8000 поддържа 4K резолюция, Dolby Digital Plus аудио и е оборудван с чипсет S905X3 на Amlogic. Той също така разполага с 2GB RAM и 8GB ROM. Има един HDMI порт, един USB-A порт, USB-C и Ethernet порт за включване на кутийката директно във вашия рутер. Приставката се предлага и с Android 10 и Chromecast, така че можете лесно да прехвърляте съдържание от телефона си към телевизора.

Цена на Nokia Streaming Box 8000

Сега идва и интересната част – Nokia Streaming Box 8000 се предлага към момента в Германия, Австрия и Швейцария на цена 99.90 евро. Цена, която ще извика усмивка на лицето на всеки, който е разглеждал скоро предлаганото на пазара.
Комплекта включва още дистанционно, захранване, HDMI кабел, инструкции за инсталиране и 2 ААА батерии

Към официалната страница на продукта

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments