Популярни китайски онлайн магазини за ТВ бокс устройства

Пазаруване

ТВ бокс устройствата вече не са чак такава екзотика и стават неразделен приятел с всеки един телевизор… стига да имате интернет връзка.

Най-изгодните китайски онлайн магазини за ТВ бокс устройства

В тази публикация ще споделя с вас най-изгодните места в Мрежата, от където да закупите смарт ТВ бокс с актуални параметри и най-добра цена. Да, пазаруването от Китай крие своите рискове. Все пак китайските онлайн магазини си остават най-евтиното място за поръчка на нов ТВ бокс.

BangGood

BangGood си остава един от най-любимите ми онлайн магазин. Винаги точни и винаги с добри цени и промоции. Търсейки евтино смарт ТВ бокс устройство, на което да гледате онлайн филми, сериали и телевизия, не се колебайте да попрегледате техните предложения.
Като метод на доставка ви препоръчвам EU Priority Line или още по-добре – продукта да бъде в някой от европейските им складове.

Вижте и как може да се сдобиете с покана, която да ви донесе допълнителна отстъпка 10$ при първа поръчка над 100$


GeekBuying

GeekBuying има много и добре заредени EU складове

GeekBuying е също добър избор, ако си търсите ТВ бокс на ниска цена с актуални за годината параметри и екстри. Отново срещаме един магазин с добре заредени европейски складове. Цените за доставка от тези складове са различни, затова проверете всички налични. Според мен складът на GeekBuying в Полша предлага най-изгодна цена за доставка. Естествено, че може да поръчате и директно от Китай, но пък вероятността да се занимавате с бумащина по митническите гишета е голяма.


AliExpress

Евтини TV box и IPTV акаунти за онлайн телевизия в Aliexpress. 
AliExpress е огромен пазар с богато разнообразие на TV box приставки

Едва ли има някой, който да не знае за AliExpress. Тайната на успешното пазаруване в Aliexpress е да откриете надежден търговец с положителни коментари. Ако в описанието пише, че доставя до Европа, без да ви се налага да плащате допълнително ДДС и такси тук – още по-добре!
Обърнете внимание, че освен ТВ бокс приставки, някои продавачи предлагат и акаунти за IPTV с хиляди канали за гледане от цял свят.


Редакция 2023 – този сайт не се препоръчва вече

GearBest

GearBest e е един от най-добрите магазини за ТВ бокс устройства. ТВ бокс на ниски цени. Как да гледаме безплатно телевизия и филми онлайн?

GearBest бързо се превърна в един от най-предпочитаните китайски онлайн магазини за електроника. Цените има са винаги конкурентни, секцията им със смарт ТВ бокс устройства не прави изключение. Сред най-купуваните устройства са марките Beelink, Mecool, Sunvell, MI box и тяхната собствена марка Alfawise.
Цените им са наистина добри!


Редакция 2023 – не е ясно, какво точно се случи с DX

DealExtreme – DX.com

Направете всеки един телевизор умен с предложенията на DX.com

DealExtreme са един от най-старите китайски онлайн магазини, а секцията им за ТВ бокс приставки е с името “TV Receivers”. Хит модели на хит цена, за да можете да си зяпате любимите филми в HBO Go и NetFlix на голям екран. Много от тези устройства идват с предварително инсталиран и Kodi медия център , за да разширите още по-бързо зоната си на действие, в която търсите онлайн телевизия, музика и сериали.

Това бе кратък списък с проверени и надеждни онлайн магазини, от които може да си поръчате смарт ТВ бокс на прилична цена. За тези, които все още не знаят как да поръчат от Китай или се колебаят да го направят – пътят между първа поръчка и непрестанното получаване на пакети от Китай е много кратък. Една полезна статия за тях.
За тези пък, които все още се чудят, дали им е нужно такова устройство- ето и малко думи за тях.

Очаквам вашите коментари и мнения относно модели ТВ бокс, магазини, надеждни търговци. Кои са любимите ви апликации и каква конфигурация ви пасва най-добре?
Също така – от къде получавате най-стабилна връзка за гледане онлайн на филми, сериали и телевизия


Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments