5 робот прахосмукачки на добра цена

Пазаруване

Селекция от най-добрите предложения за робот прахосмукачка от европейски складове на китайски онлайн магазини

Домашните задължения могат да бъдат голяма досада, но за наш късмет има удобни уреди, които да направят живота малко по-лесен.

Нека влезе прахосмукачката робот!

най-добрите предложения за робот прахосмукачки, предлагани от китайските онлайн магазини

Роботизираните прахосмукачки напълно променят играта и могат да ви помогнат да намалите времето за почистване на пода, докато се справяте с останалите си задачи. Тези високотехнологични джаджи стават все по-напредничави- картографират жилището, за по-голямо удобство, имате достъп от до тях със смартфона си, зареждат се и изправат контейнера си за боклук сами.
От роботи “две-в-едно” прахосмукачка и моп, до устройства с гласово управление, вижте най-добрите прахосмукачки роботи, които можете да намерите в европейските складове на доверените китайски онлайн магазини.

ILIFE V5S Pro

Бюджетен хит

Ако търсите ниска цена за робот прахосмукачка за почистване на подове и килими- ILIFE V5s Pro предлага мощност, функционалност и разширени функции.
Разполага с функция за почистване 2 в 1.
Да, V5s Pro е едновременно прахосмукачка и мокър моп.
Цената е около 130$ и с безплатна доставка от европейски склад на BangGood

Xiaomi VIOMI SE

Добра робот прахосмукачка на ниска цена от Xiaomi

Супер цена и доказано качество

Viomi SE е страхотна прахосмукачка робот, оборудвана с всички необходими функции. Предлага се с усъвършенствана лазерна навигационна система и възможност за едновременно сухо и мокро почистване и удобно мобилно приложение, познато на всички фенове на Xiaomi

Цена около 200$ и доставка от европейските складове на GeekBuying

Dreame TROUVER Finder

Още от Xiaomi

Още една роботизирана прахосмукачка на достъпна цена. Това е нова марка, която принадлежи към екосистемата на Xiaomi. Прахосмукачката е със смукателна мощност 2000 Pa, усъвършенствана LDS система и има и моп

Цената към момента е 299.99$ с безплатна доставка от склад Чехия на GeekBuying

Xiaomi ROIDMI EVE Plus

Най-доброто за дома

Mного добре проектирана робот прахосмукачка. Премиум качество, много екстри и е толкова смарт, колкото си иска. Системата за картографиране е интелигентна и ефективна, а приложението е лесно за използване. Освен това разполага с голяма батерия, самоизпразващ се контейнер за прах и допълнителна функция за почистване.

Цената към момента е 450$ в GeekBuying с безплатна и бърза доставка от европейските им складове

LIECTROUX C30B

Нов играч на хоризонта

Tози робот от по-малко известна марка разполага с множество полезни функции.
Мощният мотор, който може да достигне до 4000Pa смукателна мощност, изчиства цялата мръсотия. Почиства и забърсва с моп. Прахосмукачката робот Liectroux C30B също е с добро съотношение цена/качество. Има интелигентна памет за ежедневно почистване на дома. Можете също да създавате персонализирани планове. Съвместим с Amazon Alexa и Google Assistant.

Цената към момента на публикуване е около 190$ в европейски склад на BangGood

LIECTROUX C30B - робот прахосмукачка

Прахосмукачката робот е страхотно допълнение към вашия дом и ви предоставя повече време да правите нещата, които ви харесват повече, освен ако вашето хоби не да почиствате с прахосмукачка!
Прахосмукачките-роботи са компактни и не заемат много място у дома и са чудесно допълнение към арсенала ви за почистване.

Пазаруването от китайските онлайн магазини си остава най-доброто и изгодно решение. Вече и те играят по прищявките на ЕС и събират чинно ДДС в момента на покупка, за да не ви се налага среща с тромавата и абсурдна работа на пощенските служби и митнически гишета. Особено, когато продукта е изпратен от склад в ЕС, продукта пристига до врата – по-бързо и с по-малко нерви.

Споделете, ако статията е била полезна

Абонирай се
Абонирай се за

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments